Film och mys

Har nu lagt mig i sängen efter lite pluggande och dator-tittande. Ska snart slå på en film och mysa, har sovmorgon imorn och börjar inte förens klockan 11 så får sova till halv 9. Ska bli hur skönt som helst.

Kom precis på att jag ångrade att jag inte köpte en tröja som jag hittade idag när jag var i stan, tvekade lite eftersom att den var en storlek större än vad jag har. Och tröjan var lika dan som jag har hemma fast i en annan färg, den här var rosa och dom jag har hemma är ljusblå och brun. Kanske kommer se lite roligt ut med 3 likadana tröjor i olika färger. 2 likadana har ju ganska många, men 3 är väll lite mer ovanligt. Aa, får se hur jag gör
Ni lär ju märka när jag kommer hem.
Hoppas ni haft en bra dag och sov sött nu! Nu ska jag slå igång en film, blir 'Dumpa honom'



Dagens vinnare


http://neayoos.blogg.se/



Dagens köp







Dagens outfit

Kom hem för nån timme sen och har precis ätit middag. Fick slluta skolan lite tidigare, klockan 16 istället för 16.35 skönt!
När jag slutade gick jag på stan en sväng och fick med mig lite saker hem (visar bild på det senare ikväll) sen tog jag bussen hem. Snart blir det att plugga, har ju ett stort prov i kött imorgon så känner att jag ska läsa på ordentligt ikväll. Har även ett annat prov imorn i hygien, men det är inte lika svårt.
Hoppas ni haft en bra dag! Lägger upp dagens outfit.


           


Ben Easter - Shades of love

Hur snygg är inte Ben Easter i filmen 'Holiday in the sun' med Mary kate and Ashley Olsen. Kan sitta och se på den här videon flera gånger om och tröttnar aldrig, så snygg och grymt bra låt. Och sjunger bra gör han också, grymt helt enkelt.






Dagens blogg


<3


Godmorgon

Godmorgon, sitter nu och äter frukost. Bussen till skolan går inte förens kvart över 9 så det är skönt att kunna ta det lugnt och äta i lugnt och ro.
Första lektionen har vi engelska sen lunch och sen 3 lektioner till. Dom första timmarna på morgonen brukar vara okej, sen efter lunch går allt trögt..
Slutar halv 5 men det kommer att komma upp några inlägg under dagen, blandannat 'Dagens blogg'
Ha en bra dag!



Sudda bort din sura min! :)

Har nu kollat på Svenska hollywood fruar och blivit på lite bättre humör. Kände att jag har haft lite PMS varning idag, lättirriterad, sur på allt och alla m.m men nu är jag lite gladare!
Får väll hoppas att det håller i sig imorgon också när det är tisdag = en av veckans jobbigaste dagar. Går till halv 5 men har bara 4 lektionen men dom är långa.
Sista lektionen när vi har bild ska vi vara i stan och kolla på en konstutställning så kanske tar en sväng på stan efter det innan jag tar bussen hem.

Har tidsinställt inlägg som vanligt när jag går så sent som kommer att komma upp under dagen. Känns som att det var ett tag sen jag körde 'Dagens blogg' så vi tar en imorn!  Var gärna med och lycka till

Kanske även blir en sväng förbi banken imorn för att stoppa in lite pengar på kortet som man har hemma.

Svar på tal!


Safira-en av malmös största blogg. om Förlåt för dålig uppdatering..:
TRÅKIG BLOGG
IP: 87.227.91.34

Svar: Varför läser du min blogg om du tycker den är tråkig!? Du har ett val att låta bli, jag bloggar inte för att du ska bli nöjd eller tycka om den. Jag bloggar om mitt liv och min vardag.

Ett teken på svartsjuka inom bloggvärden är att försöka trycka ner andra med elaka kommentarer, men jag tar inte åt mig ett dugg!

Visst kan jag också tycka att vissa bloggar är lite tråkiga och att jag inte tycker dom är intressanta, för att dom inte skriver om sånt som jag tycker är intressant. Men inte skriver jag elaka kommentarer till dom, jag slutar bara att läsa den istället.

Naglarna

Satt och kollade igenom alla bilder jag har på bloggen och tog bort ganska många som är gamla. Har ju hur mycket som helst så lite fick åka bort. När jag gjorde det så kom jag på att jag har ju glömt att visa naglarna jag gjorde förra helgen, här har ni en bild på dom!


Dagens låt



Förlåt för dålig uppdatering..

Förlåt för att bloggningen har varit super dålig idag men har inte varit hemma förens nu och hann inte blogga imorse, fast såklart var ju bussen sen så man blev även lite sen till skolan men som tur var kunde jag smsa läraren och säga som det var.

Hej förresten
Kom precis hem. Efter skolan gick jag till mammas jobb och sen for vi och tränade, direkt efter det åkte vi och hämtade brorsan på skolan och sen till mormor för middag. Blev ju palt som jag skrev igår, och gud så gott det var!

Ska nu ta och plugga på massa kött, ska kunna alla styckningsscheman till 4 djur utantill och sen lite extra frågor utöver det. Så imorgon lär jag ju vara expert på kött, eller inte..
Som tur är så är provet på onsdag så jag hinner plugga imorn också.
Hoppas ni haft en bra dag!


Påväg till stan från skolan.

Exklusivt avsnitt på tv3

Har ikväll kollat på sista avsnittet av Ensam mamma söker, och efter det gick jag direkt in på tv3 hemsida för att kolla hur det har gått för dom. Måste även gå in imorn för då kommer det ett nytt avsnitt då man får se att en mamma inte är tsm med det kille längre och massa annat.
Så kika in och kolla på det ni med!

Nu ska jag lägga min i sängen och äta lite godis som är kvar sen i fredags/igår och se en film.
Sov sött



Julklappar

Har nu suttit och slagit in lite julklppar och druckit glögg, mys! Har inte slagit in alla julklappar för behöver några fler kartonger och har inte heller köpt färdigt allt. Men dom som var hemma har blivit inslagna




1a advent

Är nu hemma från träningen, for även förbi mormor och morfar en sväng och hälsade på. Vi blev bjudna på middag imorn, palt. Finns ingen godare palt än mormors/farmors
Tände ju såklar första ljuset i advent ljusstaken imorse när vi åt frukost. Längtar till det 4:e ljuset brinner!



Detta visste ni inte om mig

Senaste person du ringde: ?

Vad drack du senast: Julmust

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 2-3 i veckan kanske

Använder du hudkräm: EVERY DAY

Attraheras du av män med skägg: Kan vara rätt hett på vissa!



Gina Tricot´s nya kollektion

Ni har väll inte missat Gina Tricot´s nya kollektion som heter Exclusive Collection. Där finns det snygga klänningar som passar till festliga tillfällen. Kika in och kolla du med!



Dags för träning

Ska nu ta och packa väskan och sen blir det att fara och träna. Har tidinställt lite inlägg så ni har nått att läsa medans jag är borta.
Puss ♥


Godmorgon + Dagens låt

Vaknade för snart en halv timme sen och inte kan jag somna om heller, men godmorgon  hoppas ni sovit gott!
Idag är det ju första advent vilket också betyder skylt söndag, blir att gå en sväng på stan lite senare och kanske även träna lite idag.
Bjuder på dagens låt direkt på morgonen!


        



Go´kväll

Hoppas att ni har haft en bra kväll!
Har för ett litet tag sen suttit och sett på lördags filmen som gick på tv4+, tomten är far till alla barn. Såg den för många år sedan men har glömt bort nästan allt.
Längtar till jul som bara den men hoppas inte att min jul blir lika dramatisk, haha.
Ha en fortsatt bra kväll, puss sov gott!


På väg hem från luleå idag, mysigt med all snö

Dagens outfit



Dagens köp

Har nu julpyntat, sett lite tv och försökt lära mig min nya mobil som jag köpte idag. Blen sony ericsson x10 mini pro, har velat ha den ända sen den kom ut och min har jag haft i två 2 så den börjar bli lite seg och även tråkig. Så kände att det var nått jag både behövde och ville ha.
Köpte också en skjorta och ett par söta trosor med rosetter på rumpan hehe, lägger upp bilder nedan. Dagens outfit får ni se senare. Nu ska jag laga mat!








Hemma

Är hemma nu, håller just nu på att julpynta lite i lägenheten. Visar bild på det jag köpte senare, blev inga skor idag. Fanns bara svarta kvar så dom vita var slut.
Hoppas ni har det bra!

Godmorgon

Nu åker vi snart till luleå, ska bara borsta tänderna så är jag klar. Kör på uppsatt hår i en boll, glasögon, jeans och shorta idag. Kan visa dagens outfit när jag kommer hem.
Ha en bra dag!
Puss&kram sötisar ♥



Sov sött

Har nu legat i soffan och kollat massa avsnitt av 2 and a half men på dvd. Ligger nu i sängen och ska slå på nån film att somna till. Är helt slut i kroppen och har väldigt ont i nacken.
Vaknade med gränsen till nackspärr imorse så mamma har masserat min nack lite ikväll, var riktigt skönt.

Imorn blir det luleå hela dagen, det som står högs upp på min lista är ett par skor. Mina älsklingar som jag köpte för lite mer än ett år sedan har gått sönder och såg att dom har fortfarande kvar dom på den äffären när vi var där för ett tag sen så imorn blir det att köpa likadana.
Det är ett par converse fast fake,  varför köpa ett par riktiga när dom här är grymt sköna och även lite varma?, hade dom som vinter skor förra vintern och även på sommaren till bara ben. Funkar perfect! Kan vissa bild på hur dom ser ut imorn!
Precis som converse fast ett annat märke.

Sov så gott nu och dröm sött!


Här har ni en bild på skorna som är tagen för några dagen sen, bättre bild kommer imorn!



Dagens vinnare


http://ddarliingg.blogg.se/


Ha en mysig fredag!

Hej på er!
Slutade skolan klockan 2, hade matte sista lektionen. Har haft lite små ont i vänster öga från och till sen jag satte in linserna i morse, gjorde lite ont vissa gånger när jag blinkade. Tänkte att det inte var nåt eftrsom att jag har haft ont under ögonfransarna (råkade nämligen klösa mig där) och har haft linser hela dagen fram till halv 2. Satt på matten och kände att det gjorde så pass ont så jag gick och tog ut dom, tur att jag tog med min linsgrejerna idag.
När jag hade tagit ut dom så såg jag att på den vänstra linsen att den var helt trasig, inte i små bitar men att det var som hål, en rand mitt i linsen som gjorde att det gjorde ont.
Såg inte så bra eftersom jag inte hade på mig glasögonen.

Har nu ätit go´middag och ikväll ska jag bara mysa framför tv:n med lite godis. Har ju faktiskt tränat idag så det kan jag få belöna mig med.
Ha en mysig fredag!



Dagens blogg


Detta visste ni inte om mig

När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag kommer faktiskt inte ihåg..?

Saknar du någon just nu: Ja

Vad ska man göra för att få dig irriterad: ?

Intressen: Blogga, shoppa, umgås med vänner

http://ejmis.blogg.se/images/2009/ist2_1329462-shopping-girls_27581370.jpg



Godmorgon

Hinner inte blogga så mycket nu. Bussen kommer om 10 miniter så måste skynda mig. Efter skolan blir det träning så vi hörs när jag kommer hem!
Kommer att komma upp tidsinställda inlägg under dagen. Ha det bra puss ♥

Dagens vinnare


http://petsplace.blogg.se/


Kenza och Tyra show

Har nu legat i soffan och kollat lite tv och ska nu kolla på Kenza och Tyra show, det missar ni väll inte?
Hoppas ni har en bra kväll!



Dagens köp

Har precis käkat pizza som var väldigt länge sen. Brukar alltid äta sallad istället men nu köpte vi en familjepizza istället så imorn blir det att träna.
Belv ingen träning idag, slutade skolan vid 2 och var hemma 3. Åt en sen lunch sen somnade jag ett tag, vaknade halv 5 (som tur var) och hann precis med bussen som gick kvart i 5 till stan. Handlade lite med mamma, köpte lite fler julklappar och även lite saker till mig själv som till exempel, saker till julklapparna när dom ska slås in, en rosa justrumpa, ansiktsmasker, stiftpenna och lite sånt som är bra att ha.
Kan inte visa bilder på julklapparna men på det andra
Hoppas ni har en bra dag! och fortsätt att anmäla er till 'Dagens blogg' i inlägget under!







Dagens blogg


Godmorgon

Godmorgon, sovit gott?
Sitter nu och kollar på vakna med the voice och har precis ätit frukost. Bussen går om ungefär en halv timme. Är svin kallt ute idag -20 så har ingen lust att gå ut över huvudtaget.
Ska ta och packa ner träninskläder i väskan nu innan jag glömmer så kanske det blir träning efter skolan, beror på när jag slutar.

Har kök hela dagen och förra veckan styckade vi kyckling och filéade fisk så idag vet jag inte vad det blir.
Ha en bra dag!



Presenter

Fick parfym av mammas sambo, body lotion och dusch kräm av Lina från Body Shop  men lukten som jag älskar och så bjöd hon på bio när vi såg Harry potter i lördags. Fick 2 present kort på kicks av farbror och faster vilket behövdes för jag behöver köpa en ny foundation och lite annat i smink väg.
Fick också pengar som ligger i kuverten och lite godis och en ny morgonrock + lite till.












Men morgonrocken ligger i tvättmaskinen just nu för det luddade så mycket när den var ny.

Hemma

Kom hem för en timme sen. Sista lektionen hade vi samhällskunskap och redovisning, det gick bra vi sa typ bara nån mening var så det var ju en väldigt liten redovisning. Jag skulle förklara varför det finns is.
'Det finns is för att på vintern blir det så pass kallt så att vattnet fryser' Bra förklaring va?

For inte och tränade efter skolan eftersom jag slutade så sen men kanske åker imorn då jag slutar. Beror på hur sent det blir. Har kök hela dagen så vi har ingen bestämd tid utan vi slutar du vi är klara 2-3 oftast.

Gud så skönt att det snart är helg! Och på söndag är det ju skyltsöndag, gud vad tiden går fort. Snart jul ju, jippie!  Lite senare idag kommer bilder på vad jag fick när jag fyllde år i söndags.


Lägger upp bilder på vad vi gjorde i köket idag, fast på bilderna saknas det potatis och sås i lådorna.



Lanvin for HM


Igår släpptes ju den nya kolektionen Lanvin for HM. Redan några få timmar efter den släpptes så var nästan allt slut. Gick in igår kväll och såg att det bara var 3 saker som fanns kvar till killar.
Har kollat lite på deras kläder och inte många klänningar faller mig i smaken men såg nån kjol jag skulle kunna tänka mig och även ett av deras läppstift.
Jag hoppas och tror att det kommer att komma in fler kläder så att dom som inte hann får en chans till.

Dagens blogg


<3


Godmorgon

Vaknade för en halv timme sen och är redan klar, näsan. Ska bara stoppa upp håret i en toffs. Har kök hela morgonen därför behöver man inte fixa sig så mycket.
Börjar 11 och bussen går om lite mer är en timme så ska snart äta frukost. Eftersom jag börjar så sent idag så har vi ingen lunch, därför ska jag äta en lite senare frukost så jag inte blir hungrig under dagen.
Slutar halv 5 idag så blir nog ingen träning efter skolan. Men har tidinställt lite inlägg under dagen, blandannat Dagens Blogg tävling.

Senare idag när jag kommit hem från skolan får ni äntligen se vad jag fick i present när jag fyllde år!


Så här kommer jag se ut störe delen av morgonen på skolan.

VIKTIGT


Ni som kommenterade ikväll, era kommentarer har försvunnit. Har inte ens hunnit läsa dom så kommentera gärna igen! Blir super glad  Puss puss


Nätshoppat

                    




Det började med att jag bara skulle beställa en klänning att ha på julafton/nyår men som ni ser så slank det ner lite fler saker i varukorgen.

Bloggar värda att läsa


http://valentinasmajli.blogg.se/
http://moathemoses.blogg.se/
http://lillie.blogg.se/


Dagens outfit



Foton

Vi fick sluta 3 timmar tidigare från skolan, alltså halv 2 istället för halv 5. Så otroligt skönt. Gick till badet och tränade direkt efter vi slutat och kom hem för snart en timme sen. Simma 10 vänder mer än jag brukar, stolt!
Var en gubbe som började prata med mig där hur många vändor jag simmat, frågade om jag tävlings-simmade och om jag gick i nån annan sport. Han tyckte att ska skulle börja spela handboll igen och sen sa han att han ville se mig i skidspåret. Simning och skidor är tydligen dom bästa sporterna.

När jag kom hem var mitt hår stelt som en istapp men det blev mycket bättre när jag såg att mina kort jag beställde för ungefär en vecka sen hade kommit
Så nu får jag äntligen fylla mitt fotoalbum som jag köpte i somras hehe.





Detta visste ni inte om mig

Hade du en bra kväll igår: yes

Vilket är ditt senaste inköp: godis

Din favoritdryck på morgonen: apelsinjuice

Var fick du dina senaste pengar ifrån: efter barnvakten igår

Har du sovit i din egen säng inatt: ja

Vad hade du sönder senast: ?

Vem snackade du med senast: Lina



Dagens blogg


LOVE


Godmorgon

Hinner inte skriva så mycket nu, ska snart gå till bussen. Har ingen lust att fara till skolan idag är så trött. Har sovmorgon idag så har fått sova lite längre men är ändå trött. Får se om jag orkar fara och träna efter skolan, slutar halv 5 så får se.
Ska bli skönt att ha sovmorgon imorn till 11 så jag kan vila upp mig en natt till.
Har tidsinställt några inlägg under dagen.
Ha en bra dag!

Glöm inte att vara med i Dagens blogg som kommer upp klockan 2 !



Godnatt...

Är så otroligt trött så säger bara godnatt...

Dagens blogg


Godmorgon

Godmorgon! Hinner inte skriva så mycket nu ska snart gå till bussen. Men anmäl er gärna till dagens blogg som kommer upp klockan 2!
Ha en bra dag♥

Min frukost

Godnatt

Uppdateringen har varit lite dålig idag men det beror på att jag har fyllt år så har haft fullt upp hela dagen. Har svarat på gratulationer på facebook som har kommit hela dagen och kommer fortfarande.
Bilder kommer imorgon för nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon, träna och även vara barnvakt på kvällen.



Dagens blogg


<3

Ska nu göra mig klar för snart kommer gästerna. Vi hörs senare. Ha en bra dag!



Godmorgon - Sweet Sixteen

Har precis vaknat av sång på morgonen och lite presenter, visar vad jag fick senare. Klockan 2 kommer släkten och fikar så ska göra mig klar snart och städa det sista i rummet
Vad ska ni göra denna söndag?



Hemma

Kom hem för ett tag sen, har umgåts lite med middags gästerna som är här och nu sitter jag här. Bion var bra, ryckte till några gånger. Ska inte berätta så mycket så jag förstör för er som inte sett den.
Min födelsedags present av Lina får ni se imorn. Fick ju bio besöket av henne + en annan grej som jag älskar, fick öppna den ikväll men ni får se imorn

Om mindre än en halv timme fyller jag år! Tror att jag kommer ha lite svårt att sova ikväll, men det är nog bara bra om jag somnar lite sent ikväll så resten av familjen vaknar innan mig så jag slipper ligga och vänta på att dom ska komma in sjungandes på morgonen.
Hoppas ni har en bra kväll!




Bio ikväll - Harry Potter

Nu har jag gjort mig klar. Hann inte städa hela rummet klart idag så får ta det sista imorn innan släkten kommer, fyller ju år imorn.
Kvällens outfit och bilder på naglarna får ni se imorn eller sent ikväll. Kommer hem vid 12 tiden. Bussen till stan går om 45 minuter så ska ta och äta lite nu.
Längtar som bara den till Harry Potter!





Dags för städning

Har nu legat i sängen nästan hela morgon och nu är det dags att börja städa rummet och fixa sig inför ikväll. Vet inte än vad jag ska ha på mig, blir nog jeans och nån tröja till. Ska även hinna göra nya naglar innan jag åker iväg.




20 November - Godmorgon

Godmorgon läsare!
Blev inte så mycket bloggning igår, åt en god middag sen myste jag i soffan med några filmer. Lägger upp en bild på förrätten som var hummersoppa.

Ikväll blir det bio med Lina, Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. Längtar som bara den
Ha en bra dag!



Hemma

Kom hem från badet för ett litet tag sen och har precis kommit ut ur duschen. Duchade inte på badet, hade inte tagit med mig dusch grejer utan gjorde det nu istället. Trodde alla skulle vara hemma när jag kom men det var tomt i lägenheten. Tror dom är och handlar till middagen, ska bli bjuden på 3-rätters som min fördelsedags middag. Vill hellre äta det idag än på söndag då jag fyller år.

Såg även att jag fått en till present i posten idag, fick en igår också men dom ska jag inte öppna förens på söndag.
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs lite senare!



Detta gjorde vi i bilden idag, bara slänga massa färg på en duk och sen försöka se vad det kan se ut som och även fylla i det så man ser bättre.
Nån som ser vad det ska se ut som på min bild? Rätt svar får en länk!


I skolan

Hej!
Sitter i datasalen i skolan och ¨jobbar¨. Har matte om ett tag sen slutar jag. Efter det ska jag ju med Lina på badet så vi hörs efter det.
Puss



Godmorgon

Godmorgon.
Har precis vaknat och fryser dom bara den, ska ta och klä på mig så att jag blir varm. Får inte glömma att packa ner badkläder och idrottskläder innan jag går till bussen. Ska på badet med Lina efter skolan och har även idrott idag.

Igår när jag och mamma var på badet så köpte jag ett 3 månaders kort, så nu ska det tränas!
Hoppas ni får en bra dag! Dagens blogg tävling kommer upp klockan 2.



Dagens vinnare


http://maddisenj.blogg.se/


Harry Potter

Har ju glömt att berätta för er att igår kväll bokade jag och Lina bio biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Vi tänkte först gå på fredag för att fira min födelsedag lite i förskött men det var för full bokat så det blev lördag istället. Har som blivit en tradition att vi går på bio dagen innan jag fyller år. Gjorde det förra året också dagen innan, då såg vi Twilight New Moon och i år blir det också dagen innan!
Längar som f*n tills lördag och även tills imorn, helg! Längtar väll till söndag också då jag fyller år men det är ju en söndag och ni vet ju alla vad jag tycker om söndagar..
Men med bra folk och kanske lite presenter kommer den dagens nog bli bra ändå



Dagens oufit + facelook

Hej! Dålig bloggning idag..
Slutade skolan halv 3 efter att ha haft kök hela dagen och efter det prov. Provet gick bra, skrev på nästan allt, var 2 franska ord som jag glömt bort vad det är. Nu tror ni säkert att jag hade franska prov men det hade jag inte. Jag hade kallköks prov och i det finns det ganska många ord och rätter som är på t.ex franska.

Efter jag gjort provet gick jag in till stan och åkte hem med mamma som slutade 3. Sprang upp i längenheten och hämtade badkläder och sen iväg till badet för att träna. När vi var klara så handlade vi också, sen hem för att göra käk.

Ska snart göra en bulldeg och sen baka bullar. Fyller ju år på söndag så ska baka lite så att jag har nått att bjuda på





Dagens blogg


Godmorgon

Godmorgon!
Ska nu ta och göra mig lite frukost och kolla på Vakna med the voice, Sen ta den fullproppade bussen till skolan och ha varmkök hela dagen och sen avslutar vi dagen med en stort prov.. Inte så lockande.
Aja, ha en bra dag!
Puss ♥


Dagens vinnare


http://chanellenilsson.blogg.se/


Dagens outfit



R.I.P fågel

Idag när jag och Lina gick igenom korridoren så kolla vi ut genom förstret och fick se detta, en fågel. Den flög säkert in i förstret eftersom att det är ett fönster på andra sidan också så trodde den nog att det inte var nåt hårt imellan. Men vilket det var..


Hemma

Fick sluta lite tidigare idag eller ganska mycket tidigare. Vi kom till sista lektionen och då sa han att vi fick sluta, tror att han också var less.
Kom hem för ungefär en halv timme sen. Ikväll blir det att plugga inför provet imorn. Hade ett prov idag i livsmedelshygien och det gick bra tror jag, kändes så.
Om ett litet tag kommer dagens outfit upp och även en lite läskig/äcklig bild från dagen när jag och Lina kolla ut genom förstret. Missa inte det!


Detta har vi jobbat med idag.

Dagens blogg


<3


Godmorgon

Vaknade nu, har sovmorgon och börjar 11 så bussen går kvart över 10. Har kök på morgonen i 2 timmar sen 3 andra lektionen. Så här ser min dag ut.

11.00 - 13.00     Kök
13.20 - 14.20     Linvmedelkunskap
14.20 - 15.20     Livsmedelshygien
15.30 - 16.30     Samhällskunskap

Slutar ganska sent, halv 5 men har tidsinställt några inlägg som vanligt. Hoppas ni får en bra dag!



Dagens outfit

Har pluggat ett tag nu, bara lite kvar men det tar jag senare ikväll eller imorn tror inte att jag åker svara på fler frågor om mat just nu.
Ska nu ta och kolla tv. Är ju Sverigen skönaste familjer ikväll, det missar ni väll inte?
Lägger upp dagens outfit, bilden är inte så bra, ganska suddig antar att jag rörde på mig samtidigt.



Hemma

Kom precis hem från en lång dag på skolan och efter det blev det en liten kort runda på stan och sen förbi solariumet och sola lite.
Köpte en till julklapp idag men det här gången åt lillebror

Ska snart ta och börja med läxorna. Har prov imorn i livsmedelshygien och på torsdag ett stort prov i kallkök, så har ganska mycket att lära mig.
Hoppas ni har det bra!



Tidsinställt inlägg - Prov


Sitter nu förmodligen i skolan och har matte prov, inte kul. Slutar halv 5 idag, efter skolan får jag se om jag kanske ska åka och sola eller inte. Det är så jobbigt när man går skola så länge. Har ingen ork till nåt när man kommer hem fast ändå måste man ta tag i läxorna.. Mitt humör brukar inte vara på topp dom dagarna när vi går sent.
Hoppas att ni gör nåt roligare än mig just nu.
Ha det bra!



Dagens blogg


LOVE


Godmorgon

Godmorgon.
Åt nyss frukost och sitter nu och ser på Vakna med the voice. Bussen går kvar över 9 så har ett litet tag att bara ta det lugnt innan den jobbiga dagen börjar.

Har tidsinställt lite inlägg som kommer att komma upp under dagen.
Ha det bra!



Dagens vinnare


Dagens blogg blev http://liindblaads.se/ Jag tycker om killbloggar/manliga bloggare, ett stort HISS. Därför fick just Joel bli 'Dagens blogg' Han har en väldigt bra blogg så jag tycker personligen att ni ska kolla in den!
Tack till alla som var med, kommer att komma en ny chans imorn vid 2 tiden!


Svenska Hollywoodfruar

Ska snart sätta mig och kolla på Svenska Hollywoodfruar, Maria Montazami är ju bara för skönt. Hon säger ju alltid nån kul mening som igentligen kanske inte ska vara rolig men det blir det när hon ska prata, så skön människa!

Har sovmorgon imorn och börjar klockan 10 så får sova lite längre om jag nu får sova hela natten. Inatt vaknade jag nämligen vid 4 tiden av att jag höll på att spy. Tänkte att om jag ställer mig upp är det kört så låg helt still i sängen på mage (som jag låg när jag vaknade) och hoppades att det skulle gå över och att jag skulle somna. Efter ett tag gick magvärken över lite och jag kunde tillslut vända mig på rygg och somnade efter ett litet tag.
Hoppas jag slipper vakna i natt!


Om en timma kommer vinnaren av 'Dagens blogg' upp. Ni kan fortfarande vara med!



Kort

För några dagar sen skrev jag ut några bilder från datorn på fotopapper. Har även beställt massa kort från extrafilm på nätet men kunde inte låta bli så gjorde några kort i skrivaren hemma. Tänkte att jag kunde visa er resultatet.



Hemma

Är nu hemma från skolan, stan och badet. Ska snart ta och äta middag, är super hungrig.
Köpte några julklappar på stan, var ju lite rädd att det jag tänkte köpa till mamma redan var slut och det trodde jag när jag kom in i butiken också. Såg den ingen stans och det var inte där den var innan men sen så såg jag att det fanns en kvar som låg nere på hyllan, phuu vilket tur
Kan ju tyvärr inte visa vad jag köpt men en bild på påsen kan ni få
Hoppas i haft en bra dag!




Dagens blogg


<3


Godmorgon

Godmorgon, sitter nu och äter frukost, ska snart börja gå till bussen.
Ha en bra dag!



Sov sött

Skola imorn igen.. Låter inte det minsta lockande och det är det inte heller. Har inte så stor lust att kliva upp tidigt imorgon och sen ut i kylan, huvva!

Går skola till halv 2 imorn, när jag slutat blir det en sväng på stan. Ska köpa en av mammas julklappar om den finns kvar. Tänkte vänta lite eftersom det känns så tidgt fortfarande men är lite orolig över att den inte finns kvar så länge till så ska köpa den imorn om dom har kvar den då. Vi får hoppas!

Efter min lilla shopping runda imorn så ska jag och mamma åka och simma, känner att jag behöver få igång träningen nu. Beach 2011 here we come!

Har tidsinställt lite inlägg som kommer att komma upp under dagen. Blandannat 'Dagens blogg'
Sov gott sötisar ♥


Dagens vinnare


Dagens blogg blev http://fpismylife.blogg.se/ grattis!  Tack alla som var med, kommer komma en ny chans imorn vid 2 tiden, kolla in då.


Ensam mamma söker

Kom hem för ungefär en timma sen. Sitter nu och kollar på Ensam mamma söker och driker te.
Hoppas ni har en bra kväll!



Hörs senare

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åker vi iväg till mormor och morfar för middag. Hörs när jag kommer hem.
Ha det bra! ♥

Ingen rubrik

Kom nyss ut ur duschen, var riktigt skönt att ta en varm dusch. Ska ta och städa lite i rummet nu, är kläder nästa över allt.

Anmäl er gärna till dagens blogg i inlägget under!



Dagens blogg


Godmorgon

Godmorgon!
Idag är det farsdag och ska ringa och gratta pappa, han kommer få sin present lite sent har beställt en grej men väntar på att få den  Idag får jag se vad som händer, ska snart ta en promenad och sola med mamma. Blir iallafall middag hos mormor och morfar ikväll, gott! 
Brukar ni fira farsdag?




Film mys

Sitter nu och kollar på tv, är ju 2 bra filmer som går på tv just nu Liar liar med Jim Carrey på 3an och What happens in vegas med Cameron Diaz och Ashton Kutcher på 5an. Så sitter och byter mellan dom.
Hoppas ni har en bra kväll!


        

Mode


Ni är så söta!

Har nu kollar lite film och svarat på era kommentarer. Blir super glad när ni skriver och ni är så snälla allihopa  fortsätt med det! ♥

Ska börja med maten nu. Ikväll blir det kyckling och nått gott till. Kyckling är nått jag nästan aldrig tröttnar på, så gott och det bästa är ju att det även är nyttigt!
Hörs lite senare och då kommer det komma upp ett litet mode tips på kläder jag gillar! Så kika in då.
Puss ♥


Dagens outfit

Är nu hemma från stan, blev en sväng förbi solariumet på vägen hem.
Köpte några julklappar som jag hittade, kan tyvärr inte visa bilder på det nu eftersom dom läser min blogg. Har inte planerat att köpa julklappar redan, känns lite tidigt men kunde inte låta bli när jag hittade nåt som passade perfekt
När brukar ni börja köpa julklappar?

Ska nu ta och se färdigt en Wallander film som vi började se imorse, ni som följt min blogg ett tag vet att både jag och mamma gillar starkt wallander och beck filmer.

Ha en fortsatt bra dag!




Stan

Åker nu in till stan med mamma. Hörs när jag kommer hem
Puss ♥


Sov gott

Nu ska jag ta och sova, är väldigt trött så ska blir skönt. Hörs imorn när jag vaknat.
Puss godnatt ♥


The Hills

Sitter nu i sängen och myser i min rosa mjukisdress och kollar på film. Det blev lite The Hills marathon, funkar alltid
Har ni en bra kväll?



Jag vann! :D

Jag vann höstes blogg hos http://truejenny.blogg.se/  är super glad! Tack till alla ni som röstat, hade inte klarat det utan er!

Stort tack till er! ♥

http://ewwica.blogg.se/

http://sofiajahnkes.blogg.se/

http://valentinasmajli.blogg.se/ 

http://moathemoses.blogg.se/ 

http://lillie.blogg.se/

http://magnefix.blogg.se/

http://myysiigast.blogg.se/

http://mkarlstrom.blogg.se/

http://maddisenj.blogg.se/ 

http://michaila.blogg.se/

http://enjaveltill.blogg.se/


Myskväll

Somnade för ca en timma sen och vakande nu. Är sjukt trött men ska äta lite godis så jag blir pigg Blir en lugn myskväll hemma idag. Är väldigt skönt att det är fredag! Snart bara en vecka kvar tills jag fyller år
Vad gör ni ikväll?



Är med i en tävling

Är med i en tävlig hos http://guevacci.blogg.se/ där man kan vinna ett fint smycke.
Länk till tävligen http://guevacci.blogg.se/2010/november/ny-tavling.html#comment


Dramatisk dag

Kom hem för snart en halv timme sen, har nyss ätit lite plättar som var kvar sen igår och ska snart åka in till stan och handla lite med mamma.

Detta har varit en händelserik dag kan man säga. Började med att jag skulle stoppa in linserna i ögonen, efter att jag stoppat in den kände jag att det skavde så tog ut men... det var bara halv linser som kom ut! Blev lite skraj och försökte se om jag såg den andra halvan nån stans men ike. Det gjorde ont när jag blinkade och tillslut trodde jag att jag såg den så förskte nypa tag men det gick inte.

Höll på i en halv timme sen ringde jag mamma och hon kom och försökte se om hon såg men det gjorde inte hon heller.
Symsam öppnade 9 så mamma körde mig till skolan så att jag var där i tid, började halv 9. Sa till läraren att jag var tvungen att gå vid 9 och förklarade vad som hade hänt.
Hon ville att jag skulle gå till vårdcentralen som ligger över gatan direkt så jag slapp bilden på morgonen. Gick sen till synsam och hon kollade men såg ingen lins. Fick färgade droppar i ögat så det blev gult ett tag.
Det jag trodde var linsen var tydligen en svunlad jag fått i ögat för att jag nypt där.
Hon sa att det kan ligga under ögonlocket men hon såg inget. Nu är det lite bättre men fortfarande lite svullet, så idag har jag fått haft glasögon.

Sen klockan 11.10 skulle jag till tandläkaren, det gick bra, inga hål. Efter det lunch, svenska och matte sen slutade vi.

Blev ett ganska lång inlägg men det var min dag
Nu ska jag åka in till stan igen.
Puss ♥


Sov gott

Har kollat lite tv och ligger nu i sängen. Ska snart kolla på Paradise hotel på nätet, missade det när det var halv 8. Efter det ska jag nog försöka sova även om det kommer bli svårt. Somnade nämligen innan middagen nån timme så känner mig inte så jätte trött just nu.

Ska till tandläkaren imorn 11.10 precis efter jag slutat idrotten. Vilken tur att skolan bara ligger 20 meter ifrån vårdcentralen så det tar 1 min att gå dit. Alltid när jag är där så brukar jag få banalack och jag hatar det. Även fast tänderna och allt var fint så kletar dom ändå dit det, så äckligt. Vanlig banan som frukt tycker jag om men inte bananlack, smakar ju inte ens banan.
Man brukar ju inte få äta på typ 2 timmar efter man fått det och jag har lunch efter idrotten och hinner inte äta innan tandläkaren så måste äta efter. Tänker inte vänta 2 timmar, måste ju få i min mat så jag orkar resten av dagen.

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss sovgott ♥



Jag är en av 5 finalister till ´höstens blogg´ rösta gärna på mig här http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment jag är nummer 5.
Alla som röster få en länk när tävlingen är avslutad. Man kan rösta en gång per dag, fler röster = fler länkar.




Behöver er hjälp!


Jag är en av 5 finalister till ´höstens blogg´ rösta gärna på mig här http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment jag är nummer 5.
Alla som röster få en länk när tävlingen är avslutad. Man kan rösta en gång per dag, fler röster = fler länkar.


Helt slut...

Slutade skolan 3 och är nu hemma.
Har varit mycket att göra idag och väldigt jobbig. Vi hade 85 gäster så jag och Emma har stått och gjort 5 tårtor som vi sen skar fint och lagt upp på en talrik men lite andra saker som vi också har till efterrätt. Så är det alltid när vi gör efterrätt, man får bara inte en sak utan oftast är det 3-4. Förra veckan så var det 5 gjejer och då kan ni ju fatta att man blir ju mätt på bara efterrätten så vi snålar inte det minsta på maten när vi serverar

När gästerna hade gått åt vi själv lunch vid halv 2 nånting efter det städningen..... Och grovdisken och findisken, spola hela golven med rengöring, gnugga golven, spola golven med vatten, dra bort allt vatten till brunnarna, spola och renska brunnarna... Jag det fortsätter lite till sen slutade vi så är helt slut i benen.

Hoppas ni haft en bra dag!


I bageriet.


Äntligen

Jag och mamma har länge stört oss på att dom aldrig kan byta lampa i gatlyset utanför oss. Det är ju kolsvart ute och lyset utanför uppgången bredvid oss funkar.
¨Byggar-gubbarna¨ är ju och jobbar i det andra huset som är 10 från oss så varför kan dom inte byta lampan?

Men en dag nu på lovet när jag var i mitt rum och kollade ut genom fönstret så såg jag en man/gubbe utan för mitt fönster och jag har mitt rum på andra våningen så det var ju en bit upp. Då hade han hissat upp sig själv i en grej från en lastbil, och gissa vad han gjort? Han bytte lampa
Jag kände att jag var tvungen att fota detta magiska ögonblicket haha.



Linser

För några dagar sedan hämtade jag ut min nya linser för ett halv år, blev lite dyrt men som tur är slapp jag betala.
Har ju månads linser så byter ju efter en månad så det ligger 6 linser i varje förpackning. 6 för höger öga och 6 för vänster öga.





Godmorgon

Godmorgon.
Hade absolut ingen lust attt gå upp imorse men det känns lite lättare att slippa ha några lektionen. Vi har ju lunch öppet idag så vi står i köken hela dagen, så idag ska jag laga efterrätter hela dagen  känns helt okej.

Efter alla gäster har gått vid 1 halv 2 så ska vi städa allt och sen ska vi själva äta det vi har lagat och sen börja diska allt och städa igen. Brukar sluta kring 3-4 tiden men har tidsinställa några inlägg som kommer att komma upp under dagen.
Ha en bra dag.




Webbkamera

Ska nog snart ta och köpa mig en webbkamera till datorn. Vill ju helst ha en laptop med inbyggd kamera men det har inte min och har ingen lust att köpa en ny laptop nu bara för kamerans skull.
Ska funderar på att köpa en man kan hänga på kanten eller nåt liknande. Kul att kunna ha webbsamtal och ta kort med den nån gång istället för mobil kameran.
Vet inte om jag vill ha en vanlig klassisk eller en lite roligare. Vad tycker ni?


Hemma

Blivit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna, men det beror på att jag har skola och slutar ganska sent några dar i veckan. Men ska bli bättre på att tidsinställa inlägg så att ni har nåt att läsa på dagarna

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Har käkat lite och sitter nu här (som vanligt hehe). Har inga läxor som jag behöver göra ikväll så det blir en lugn kväll, skönt!
Lägger in en bild på mig från dagen, inte så bra men alltid något.
Puss ♥

Snälla rösta på mig ♥ Kom ihåg att skriva en kommetar att ni röstat så blir ni länkade. Ni får rösta en gång per dag var. Fler röster = fler länkar!
http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment



Godmorgon

Godmorgon! Sovit gott?
Jag vaknade halv 9 och sitter nu och äter frukost. Bussen går kvart över 10 så den är skönt att kunna ta det lugnt på morgonen och kolla lite tv och sitta vid datorn

Fortsätt att rösta! ♥
http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment



Cougar town

Har kollat färdigt på Sverigen skönaste familjer och ska om en lite stund se Cougar town. Efter de blir det sängen och kanske en film. Har sovmorgon imorn och börjar 11, ska bli skönt!
Hoppas ni haft en bra dag.



Fortsätt att rösta!

Hej! Kom hem från skolan för ungefär en halv timme sen, har nyss ätit och sitter nu här. Hade engelska bok-provet idag som jag trodde, men tror det gick bra. Jag läste ju boken igår kväll så kom ihåg ganska bra, vi fick ju även ha med den när vi gjorde provet.

Ska snart ta en dusch och sen kolla tv. Ikväll är det ju Sverigen skönaste familjer det får ni väll inte missa?
Hoppas ni haft en bra dag!


Fortsätt gärna att rösta! Jag är nummer 5. http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment


Godmorgon

Godmorgon!
Har nu vaknat och ska ta och se vad jag ska ha för kläder idag sen börja fixa mig. Slutar halv 5 idag så blir en lång dag. Hörs när jag kommer hem.


Fortsätta gärna att rösta på mig till tävlingen i 'Höstens blogg' här
http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment
Jag är nummer 5.
Det gör inget om ni redan har röstat, man får rösta en gång per dag!
Blir jätte glad och ni som röstar blir länkade som tack ♥ Fler röster = fler länkar!


Natti natti

Har nyss kolla på Svenska Hollywood fruar, innan det läste jag ut en bok som jag tror att vi ska ha prov på imorn i engelska. Ska iallafall ha det det hära vecka så skönt att ha gjort bort det fast att det kanske var sista dagen men då kommer man ju förhoppningsvis ihåg den bättre  Vi får även ha med den på provet så den kommer nog gå bra!

Ska nu ta och kolla lite film innan jag somnar. Har sovmorgon imorn så jag åker bil med mamma. Om jag inte är så stressad så ska jag försöka hinna blogga ett inlägg på morgonen.
Sov gott ♥

Fortsätta gärna att rösta på mig till tävlingen i 'Höstens blogg' här
http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment
Jag är nummer 5.
Det gör inget om ni redan har röstat, man får rösta en gång per dag!
Blir jätte glad och ni som röstar blir länkade som tack ♥ Fler röster = fler länkar!




Dagens outfit

              

Hemma

Förlåt för dålig uppdatering idag. Kom nyss hem från farmor. For dit vid halv 2 och stannade även på middag, fick skjus hem och har precis kommit in genom dörren.
Ska ta och kolla lite tv nu och göra det sista av läxan tills imorn då skolan börjar igen..
Dagens outfit kommer snart upp!

Tack alla ni som röstar bli verkligen jätte glad! Fortsätt gärna med det ♥ Kom ihåg bara att skriva en kommentar att ni röstat så blir ni länkade



Godmorgon

Ska nu göra mig klar och sen åka in till stan och möta Lina. Efter det åker jag och hälsar på hos farmor. Så vi hörs lite senare. Ska lägga upp dagens outfit när jag kommer hem så håll utkik.
Ha en bra dag!


Fortsätta att rösta på mig här http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment Gör inget om ni redan röstat, man får rösta en gång per dag! Fler röster fler länkningar i olika inlägg på min blogg


Grönsaker och dipp

Har nu bäddat ner mig i sängen men grönsaker och dipp medans jag kollar på lite serier på nätet, myskväll! Är ju ledig imorn så har bokat in en liten shopping med Lina på stan och efter det ett besök hos farmor. Blir ingen shopping för mig men Lina ville handla nåt så jag stället såklart upp för den snyggingen!

Fortsätta att rösta på mig till tävlingen i 'Höstens blogg' här http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment
Jag är nummer 5.
Det gör inget om ni redan har röstat, man får rösta en gång per dag!
Blir jätte glad och ni som röstar blir länkade som tack ♥



Rösta på mig!

Är en av 5 finalister till höstens blogg. Snälla rösta på mig på den här sidan http://truejenny.blogg.se/2010/november/hostens-blogg-finalisterna.html#comment jag är nummer 5.
skulle bli jätte glad!  Ni som röstar får självklart en länk om ni kommenterar att ni röstat så jag vet.

P.S Man får rösta en gång per dag så rösta gärna flera gånger om ni vill!
Tack tack tack ♥



LOVE


Resultatet av hårfärgningen


Godmorgon

Godmorgon på er!
Sitter här och myser i min rosa mjukisdress och lyssnar på musik. Söndag idag igen då men jag är ledig imorn så det känns ändå ganska bra. Om en liten stund kommer resultatet upp från färgningen igår, jag blev nöjd
Ha en bra söndag!



Film

Sitter i soffan och kollar film med mamma och brorsan. Vet inte riktigt vad det är vi kollar på. jag började nyss se. Färgade håret för ett litet tag sen men har inte vågat torka håret och se hur det ser ut än
När jag har torkat det får ni se resultatet.



<3


Fika på stan

Godmorgon eller goddag..?
Har nyss kommit hem från stan, tog en fika med mamma och hyrde några filmer till ikväll. Hoppas ni har det bra denna lördag som egentligen är en söndag.
puss ♥


Sov gott

Nu är det dags för mig att sova känner jag, ögonlocken går snart inte att orka hålla uppe. Är helt slut efter denna dag. Känns som att det är lördag idag och söndag imorn, blir lika glad när jag kommer på att det är lördag imorn!
Nu ska jag ta och sova.
Puss godnatt.

            

Dagens shopping



En rosa mjukdress.

Köpte även en likadan överdel fast i röd också.


En lång kofta som är ljus rosa (ser ljus bruns ut på bilderna) och ett vitt vanligt långt linne.


Hemma

Är nu hemma efter en heldag av shopping. Påvägen hem stannade vi i luleå och handla lite gjejer till middagen och lite gott till ikväll. Sen stannade vi på kyrkogården och tände ett ljus på farfars grav och nu är vi hemma.

Jag som inte hade tänkt shoppa nåt idag hittade ju såklart massa gjejer så några köp blev det. Bilder kommer lite senare ikväll
Bjuder på några bilder från dagen.
Hörs snart!




Träffade på tv-kocken Simon Laiti. Har gav oss några tips på hur vi ska tillaga kötten vi köpte.

Dagens fråga



<3


Godmorgon

Sovit gott?
Jag vaknade för ett tag sen och har precis fixat klart mig. Om en liten stund börjar vi åka till piteå för lite shopping och annat kul. Har tidsinställt några inlägg under dagen annars så hörs vi när jag kommer hem.



Godnatt

Ligger nu i sängen efter att ha kollat på American pie 2 som gick på tv ikväll. Ska snart ta och försöka sova. Imorn blir det piteå hela dagen så vill vara utvilad.
Sov gott så hörs vi imorgon!
Puss ♥


Dagens shopping



Lite tidigt kanske men en...

En puder puff och trosor (haha trosan ser ju typ gigantisk ut när man fotar nära)

LOVE


Dagens outfit

Kom hem från stan för ett litet tag sen och håller nu på att laga mat. Lägger upp bilder på det jag köpte idag senare eller imorn, är så svårt att få bra bilder när det inte är dagsljus.
Här är dagens outfit.


            

Stan om ett tag

Åker in till stan om ett tag och hjälper mamma lite på jobbet och sen åker jag hem med henne. Hon slutar 4 så blir bara där ungefär en timma, men det är ju alltid nåt
Ikväll får vi se vad som händer. Mammas kille/sambo kommer hem, (han jobbar i stockholm på veckorna och kommer hem på helgerna.)
Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem, då får ni även se dagens outfit.


            

Godmorgon

NEJ!!!!! Vaknade nyss och märkte att jag har ont i halsen, får jag aldrig bl frisk?! Var sjuk för ett litet tag sen, blev frisk sen 2 dagar efter hade jag ont i halsen och kroppen igen sen blev det bättre och nu är det tillbaka..
Får hoppas att det bli bättre under dagen.

Godmorgon förresten, har ni sovit gott?
Det var riktigt skönt att få sova ut idag och vakna pigg. Får se om jag åker in till mammas jobb lite senare och hjälper till lite eller om jag bara ska slappa hemma.
Ska snart ta och göra lite nudlar till lunch, magen skriker.
Ha en bra dag!


Har dåligt med bilder såhär på morgonen..

Sovgott

Ligger nu i sängen och ska snart slå på en film och sova. Gick upp klockan 6 imorse och jobbade till 4 och efter det en lång promenad så nu är jag helt slut. Ska bli skönt att få sova tills man vaknar imorn.
Puss och sovgott.



Välkommern åter

Har nyss kollar på bonde söker fru, inte så kul men hittade inget bättre att kolla på. Om ett litet tag ska jag kolla på välkommen åter  Nån som sett de? Jag tycker det är hur kul som helst och vem tackar inte nej till lite skratt på onsdags kvällen hehe.

P.S det luktar biosalong i våran lägenhet just nu, mamma gjorde nyss popcorn


Dagens shopping

Är nu hemma från promenade, blev en ganska lång runda. Ska nu ta och göra mat sen bara slappa ikväll eller kanske också färga håret.
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs senare.
Puss ♥            



Hemma, nu promenad

Är nu hemma efter att ha jobbat på mammas jobb, blev en lång dag. Bloggen har fått lidit lite men nu är jag hemma igen
Ska nu följa med mamma på en promenad innan jag ångrar mig hehe.
När jag kommer hem får ni se bilder på vad jag köpte idag!


Började med att ta fram alla julsaker idag.

Dagens fråga / Dagens blogg



Godnatt

Duschade för ett tag sen och ligger nu och ser lite tv. Ska snart sova för ska upp klockan 6. Jag ska följa med mamma till jobbet och jobba lite där med henne. Har tidinställt några inlägg som kommer upp under dagen.
Sov gott ♥


TV - tisdag

Har precis ätit middag och sitter nu och väntar på att klockan ska gå lite fortare så det är nåt bra på tv. Tv-tisdag idag ju.
Såhär kommer min kväll att se ut.

TV6 19.39 Parasise Hotel
TV5 20.00 Sveriges skönaste familjer
TV5 21.00 Desperate housewives
TV5 21.55 Cougar town





Gårdagens

          

<3


Godmorgon

Vaknade för ett litet tag sen och ligger nu och kollar på The hills.
Hade ställt väckarklockan på 8 imorse för jag tänkte åka med mamma in till stan men så klart så stängde jag bara av den och somnade om.
Får se om jag tar och åker in till stan senare eller om det får bli nån annan dag. Har inte så stor lust till att sminka mig, känner att min hy behöver få vila lite.
Ha en bra dag!




I Want To Be Your Everything


Ny header

Gamla


Nya



                   

Är med i en tävling

Är med i en tävling hos http://truejenny.blogg.se/ Här är en länk till tävlingen http://truejenny.blogg.se/2010/november/bli-hostens-blogg.html#comment 

Hoppas ni har en bra kväll!
Bjuder på en ego bild ♥

P.S håller på med en ny header som kommer upp inom en snar framtid, håll utkik!



svart ute

Klockan har precis blivit 4 och det är redan mörkt ute, nästan svart inte kul.
Nu är de både svart när man åker till skolan och när man åker hem..

Tvättdag

Har tvätt stugan idag så springer upp och ner, var ner för ett tag sen och satte igång dom första maskinerna och ska snart ner igen.
Inte det roligaste med det måste göras och vissa käder som ligger i tvätten saknar jag haha



Nymålade naglar

Kom ut ur duschen för ett tag sen och fick för mig att jag skulle fixa mina naglar lite, så här har ni resultatet
Första gången jag anväder det här nagellacket och gillar färgen grymt mycket.


Bilder gör inte färgen rättvis, men ni ser ju ungefär hur det ser ut.


Godmorgon

Godmorgon, har precis vaknat och sitter nu och kollar på The hills.
Idag händer nog inte så mycket, får se senare om jag hittar på nåt annars kommer jag nog bara att vara hemma.
Hoppas ni får en bra dag.