Time flies

Har nästan gjort klar min uppsats och fått i mig lite middag. Tiden gick så fort och fast jag visste vad klockan var och att jag borde äta så kunde jag ända inte bara sluta mitt i där jag var. Visste att jag inte skulle orka fortsätta efter maten och det stämde ganska bra haha. Har mest bara kvar att skriva ett bra avslut och kika igen så det tar vi en annan dag!

Imorgon är det 1a December och julkalendern börjar, nån mer än min som ska kolla? Brukar inte se så mycket av julkalendern typ 2-3 avsnitt men måste ju ändå se om den är bra i år så kanske det blir några fler avsnitt! hihi

Tror jag ska ta en tidig kväll, eller iallafall försöka. Slutar alltid med att jag ligger och spelar Wordfeud alldeles för länge hehe.
Lägg till malllanbralllan om ni har lust att spela



New!

kom hem för ungefär en timme sedan, springer upp och ner i tvätt stugan och ska alldeles strax ner igen och slå igång ytterligare maskiner.

Efter praktiken for jag och sola sen en snabbis på stan innan jag tog bussen hem. köpte lite behövligheter och andra inte alls lika behövliga saker hihi.
Ska snart ta och sätta igång med hemuppgiften, ska skriva en uppsats som ska vara inne nästa vecka. Men först kolla lite bloggar!

Har du nåt tips på nån bra blogg eller kanske din egen? Skriv då en kommentar!





Äntligen hemma! ♥

Kom hem från jobbet för en stund sedan och det ska bli hur skönt som helst att få vara ledig imorgon kväll! Efter praktiken hade jag tänkt gå på stan en lite sväng, har klickat in ett nytt nagellack och mascara så jag kanske slår till imorgon!

Har även tvättstugan imorgon och plugg som måste göras så helt ledig är jag inte men att få sitta hemma och vara sin egen chef (ta raster när man vill) känns mycket bättre!
Hoppas ni haft en bra dag och kväll så hörs vi mer imorgon!
Nu tänkte jag ta en dusch och sen kolla lite tv, puss ♥

Imorgon kommer ni att få se lite av det jag fick när jag fyllde år!


New!



Här kan ni se ringen jag köpte igår! Skulle vilja ha den i silver också men den fanns tyvärr inte.


3 dagar kvar!

Kom hem för en liten stund sedan, är riktigt less på praktiken nu! Bara 3 dagar kvar och sen har det gått 4 veckor, äntligen! Men ganska fort har de då gått, och tur är väll de för annars vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till hehe.

Om ungefär en halv timme ska jag göra mig klar för jobbet och sen ta bussen dit. Slutar klockan 21.00 ikväll så vi hörs då! Tidsinställer även ett inlägg som kommer upp mellan 6-7 ikväll.
Hoppas ni har en bra dag!



'


Jobbijobbjobb

Kvällen slutade som jag hoppades på igår, i min pojkväns armar med en kopp glögg i handen ♥

Var ju och kollade på deras handbolls match igår på dan och duktiga som dom är så vann dom! Efter det for vi till Jesper och käka middag och hur kvällen slutade ser ni ovan.

Kom hem för ett tag sedan, tog en väldigt snabb sväng på stan innan bussen gick (2 min innan) och köpte mig en till ring som ni får se senare!
Ska nu ta och byta om lite och fräscha till mig innan jag måste åka till jobbet, känner mig inte alls taggad men vad gör man inte för att plånboken ska kännas lite tjockare.

Fick dock första lönen i fredag för en halv månad, inte så mycket att hänga i julgranen kanske utan pengarna kommer nog mest gå åt till det som kommer ligga under granen om några veckor men det är väll bra det med!
Nu ska vi inte vara så negativa utan istället tänka att det bara är 4 dagar kvar till helgen (okej, där sprack ju den positiviteten).
Ha en fortsatt bra dag iallafall så hörs vi senare!



New!



Behöll denna klänning som kom i posten i måndags, jätte söt och passar till dom flesta högtider! Jag kommer att använda den på en fest i början av december. Mer om det senare!


'


Godmorgon - 1a advent


Vaknade vid 11 och sitter nu och käkar frulle, rostade mackor med marmelad mumms!
Om mindre än 2 timmar blir jag upphämtad av Jesper för att åka och kolla på deras handbolls match som är idag, och jag som tänkte hinna locka håret innan kan nog glömma det.. Bara det tar nästan en timma!

Jag som hade velat gå på stan idag när det är första advent och skyltsöndag får ta det nästa år då det inte går några bussar idag och ont om tid.
Ska käka upp min frulle nu och sen börja göra mig klar!
Hörs senare! ♥

Så mysigt när det är skyltsöndag!


Just for once, I want someone to be afraid of losing me.


I like my money where I can see them, hanging in my closet!



Detta var det jag behöll från HM paketet som kom för drygt en vecka sedan!


Veckans blogg vinnare + ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med veckans blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

leeenaaas



OBS! Alla kommentarer som inte har med veckans blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!


Uppdatering från veckan!

Har hänt mycket sen vi sist sågs!

Förra fredag överraskade jag min pojkvän med en kräftskiva för bara oss två (när han har pratat om kräftor sen i sommras). Jag fick även en överraskning den fredagen när han kom, en väldigt fin blombukett ♥

På söndag fick jag min födelsedags middag och dagen efter fyllde jag år. Har inte hunnit tagit hand om mina presenter är, har haft fullt upp hela veckan med praktik, jobb, pojkvänn, familj och bloggen har även fått lida som ni märkt.

Nu är det helg och jag är på banan igen! Gårkvällen spenderades med pojkvännen, först beställde vi pizza till middag här och sen vidare till honom för idol mys. Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit och kollat handboll.
Stormen har kommit till norrbotten och blandningen mellan storm och snorhalt ute är inte en bra kombination, blåste bakåt när jag skulle gå hem från bussen..

Mamma och hennes sambo åkte även utomlands igår och jag fick inte plats i resväskan, mamma hade redan övervikt innan dom åkte så det var inte ens lönt att prova haha.

Ikväll ska jag bara mysa framför tvn och ta det lugnt, känner att jag har stressat allt för mycket denna vecka.. Får se hur jag kommer fira första advent imorgon, dagen kommer då spenderas med att kolla på handboll men kvällen är ännu inte bestämd. Står mellan att sitta hemma själv eller vara hos pojkvännen och ha glöggmys, hoppas på det sistnämda!


Våran lilla kräftskiva ♥


Blommorna ♥

 


New!



Här kan ni se resten av det jag shoppade i Luleå i lördags förra veckan. Har redan lagt upp halsduken en gång tidigare men för dom som missat så visar jag den en gång till!


Today I am busy living my life!



Idag är det min födelsedag så kommer inte blogga nåt mer ikväll, är för upptagen med att öppna paket och äta tårta
Hörs mer imorgon!
Puss ♥


New!



För några veckor sedan inhandlade jag en ny mössa som invigdes i veckan en kall morgon och även en ny ring.
Älskar den röda och guldiga färgen tillsamman (bilden gör den inte rättvis) och tänkte på julen när jag såg den så den får nog pryda ett av mina fingrar på julafton!

I love the smile that you give me everytime you see me.


Beställt!



Har beställt denna fina klänningen att ha på en fest i början av december och som säkert passar till nyår också! Dock blev det nåt fel i beställningen så vi får se vad jag får betala när den kommer till veckan..

Mobilblogg - i sängen

Fan vad skönt det ska bli att sova!! Gnatt <3

Beställt



Här kan ni se lite av det jag beställde från HM förra veckan, kommer faktiskt inte riktigt ihåg allt jag beställde så blir en överraskning när jag öppnar paketet. Dock behöver jag inte vänta så länge för ska nämligen åka och hämta ut paketet senare idag!


Snart där!


Ja du mamma, denna tårtan skulle ju inte sitta fel! Nu har du lite att jobba på hehe Skämtosido!

                                                   

- Nothing.


Söndagsmorgon - 13e November

Godmorgon kära läsare! Sovit gott? Det har jag, fast har legat och kramat kudden hela natten när min kärlek inte har legat bredvid.

Ska ta och göra mig i ordning för jobb, blir att jobba 12-18 idag och sen dö lite i soffan framför tvn.
Hörs senare!


Shoppat hela dagen!

Dagen spenderades i Luleå där det blev shopping för hela slanten, här ovan kan ni se ett litet smakprov. En till mysig halsduk. Visar resten senare!

Hittade även lite julklappar till pappsen och brorsan men många fler ska det bli innan julshoppingen är över!
Hoppas ni haft en bra lördag!


11/11 2011

En veckan på praktiken har gått! Bara 3 kvar då...

Kom hem från stan för en stund sedan där det inhandlades ingredienser till middagen och gotta till ikväll, det blir tacos idag!
Riktigt skönt med fredag idag och helg! Dock får jag bara smaka lite på ledigheten imorgon eftersom att på söndag blir det jobb hela dagen.

Igår kväll tog jag och pojkvännen fram våra bakarskills och bakade pepparkakor med glasyr och allt, goda och snygga blev dom
Kvällen avslutades med film mys i sängen och ett antal skrattattacker innan vi somnade.

Nej nu ska jag ta och njuta av den lilla ledighet jag får och kolla lite klänningar på nätet!
Puss ♥


When the world is falling apart, i always have you. You're the only one in this world that knows me best.


8 November 2011

Hej kära läsare! Tänkte uppdatera er lite om vad som händer i mitt, praktiskt taget full bokade liv.

Andra dagen på praktiken idag, funkar helt okej! Inte det roligaste att vara mattant i 4 veckor med tanke på att det inte finns så mycket att göra. Men var tvungen att tacka nej till praktikplatsen i Luleå på Scandic hotell p.g.a jobb här i boden så då blev det såhär.

Inge jobb ikväll dock så ska passa på att vara med pojkvännen som kommer och hämtar upp mig om cirkus en timme. Var några dagar sedan vi sågs så finns en chans att jag kramar ihjäl honom hehe, skämtosido.



weheartit.com


Dagens blogg vinnare + ny tävling (veckans blogg)!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Christin



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Har börjat med veckans blogg nu istället för dagens blogg. Känns snällare mot er när jag oftast inte har tid att dra en vinnare om dagen, hoppas ni håller med mig! Reglelerna och allt är detsamma - bara att skriva att ni är med!


There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will.


6e November 2011

Igår var det jobb som gällde hela kvällen! Jobbade extra som servitris på en 60 års fest, det var helt okej och fick sluta inte allt för sent heller. När jag kom hem blev lite julmust och chips i soffan till en bra film innan sängen kallade.

Badhuset

Har varit på badhuset hela dagen med Jesper och Johan. Ni som läst min blogg ett tag kommer kanske ihåg att vi var på Western Farm i sommras med Jespers grannpojke Jesper (han heter likadan som min pojkvän) och idag tog vi med hans lillebror på badet.

Ikväll ska jag och kolla på när pojkvännen spelar träningsmatch och sen blir det hem hit för film mys. Jobbade sista gången igår för denna veckan men har tagit på mig ett extra jobb på lördag, ska jobba som servitris på en 60års fest.

Igår innan jag for till jobbet (jobbade 16-21) så blev det en sväng på stan och göra lite ärenden och det slutade med en mysig fika med pojkvännen. Visar det lilla jag köpte senare!
Hoppas ni har ett bra lov/en bra dag!


Fikat igår, en stor bullmuffins!


At the end of the day, you can either focus on what's tearing you apart or what's keeping you together.


1a November 2011

Redan november! Tiden går fort nu


'


Tack för tipsen!


Pauliine
Julia
Jjuliees


Godmorgon - Tisdag - LOV!

Godmorgon! Äntligen lov! Fast jag har inte riktigt lov än, jobbar 2 dagar till sen tar jag lov på riktigt!

Som jag skrev i det tidigare inlägget så har uppdateringen varit väldigt låg och det beror på jobb, skola, pojkvän, vänner, ja ni fattar! Vill hinna göra allt jag vill och försöker vara på alla platser samtidigt och då kommer bloggen i andra hand. Men nu (snart för mig) är det ju lov så ska försöka ta tag i bloggen igen!

Vaknade för en liten stund sedan, väldigt ovanligt för att vara mig. Har vaknat tidigt av mig själv dom senaste dagarna eftersom jag slutar jobba 21.00 på kvällarna och då är jag helt slut när jag kommit hem och somnar då på nån timme.

Ska nu ta och svara på massa kommentarer och även dra dagens blogg vinnare som blivit ganska försenad, men först frukost!