'


Got what I wanted but it's still not enough.

Hemkommen efter en dag i Luleå, köpte ett par nya svarta jeans leggings och smink. Imorgon är det träning och middags hos mormor som står på schemat sen somna gott innan en ny vecka i skolan börjar!

Skönt att det blir en kort vecka, är ju ledig skärtorsdag och långfredag! Dock kanske det blir skolan ett litet tag på torsdagen för att göra ett prov sen mot Kiruna.
Ska spendera påskhelgen där med familjen hos kusinerna i stugan med skoter, grillmys och bara vara.



Every laugh is the same language.


'

Ensam är inget för mig. Jag måste ha mer än så. Stå på andras ben när jag behöver och vara beroende när inget verkar fungera. Jag skulle säkert klara mig ändå. Inte vara så beroende av andra. Jag skulle kunna skrika ut till världen att ensam är stark. Jag bara vill inte.

Vill aldrig behöva vara beroende av någon annan igen. För även om hela världen rasar samman, så ska jag stå kvar med båda fötterna på jorden.

It’s funny how the people who hurt you the most, are the ones who said that they never would.


Då var även jag ägare av ett gymkort

Kom hem från gymmet för lite mer än en timme sedan. Slängde i mig lite käk och en dusch på det och nu blir det att se på Revenge innan sängen kallar! Ska bli riktigt skönt att sova efter en lång dag, har inte varit på topp idag så hoppas att morgondagen blir bättre!



'


So let me thank you for your time - and try not to waste anymore of mine.


It is my life you read, do not tell me what to do.

Imorgon blir det att skaffa gymkort och bygga lite muskler! Vill ju klå pojkvännen i armbrytning när han kommer hem till sommaren, men tvekar stort på om jag kommer hinna det.

På lördag är det dags för en liten shoppingrunda i Luleå med en vän. Ska försöka att bara handla behövligheter = nytt smink och nya träningskläder. Ska se till att jag inte har allt för mycket pengar på kortet så kommer det nog gå bra!



What do you do when the only person that can stop you from crying is the one who’s making you cry?


You know my weakness, that is why i'm sleepless.

Hann visst träna igår fast jag vaknade senare än planerat! Hade inte tänkt träna idag men gick till gymmet efter skolan och blev där drygt en timme, körde kondition och armar.

Imorgon har vi sovmorgon och börjar klockan 1, skönt!



Make peace with your past, so it won't screw up your future.


Bra Malin..

Lyckat. Hade ställt klockan för att jag hade tänkt hinna träna innan jag möter tjejerna i stan för en fika, men hade glömt att klicka i att den skulle ringa söndag (ringer bara på vardagar annars, måndag till fredag).

Så hinner inte med nån träning nu men ska gå in till stan så får mig ett litet träningspass iallafall.



And sometimes, you just have to jump off a bridge, and hope like hell that you learn to fly on your way down..


There's always a place in me that you can call home.


Jag vet att det går

Vad gör jag uppe? kan inte somna om. Tankarna river mig som ett jävla virus. Jag vet att det går, men för en stund kommer min värld att raseras. För en stund kommer jag skrika i kudden & önska att du tog med mig. För en stund ska jag önska att det bara fanns vi.

Jag kryper så nära jag kan. Håller hårt, släpper aldrig. Att släppa känns onödigt, omöjligt, dumt. Det är så mycket större än så. Känslorna för djupa. Orden för små. Letar efter en hand och knyter den hårt runt min. Håll den hårt, släpp den aldrig. Försvinn inte. Åk inte. Släpp inte. Det blir så tungt utan dig. Jag lovar. Att älska dig är det finaste.




'


Vill ha sommar!


Jag vill ha sommar. Då benen är bruna och fötterna vita för jag har gått i converse de soliga dagarna. Vill sitta kring brasan på stranden tillsammans med fina vänner. Jag vill krypa under täcket för att solen väcker mig för tidigt och då vill jag vakna bredvid honom. Det vill jag göra året om.

'

Att inte alltid hitta sig själv tänker jag är naturligt. Att vi alla liksom har dagar då alla känslor ligger lite extra ytligt & blir mer tydliga. Jag tror det är viktigt. Viktigt att ventilera sina känslor ibland & inte hålla det instängt.

Jag kommer nog alltid vara en sån. En sån som gråter alldeles för ofta bara för det är skönt att få ut det som sitter fast där inne o sliter i en. En sån som värderar tryggheten högst & därför är rädd för framtiden.

Jag tänker ibland att det kanske inte är så farligt trots allt. Dagen efter tänker jag tvärtom. Jag tänker att jag kanske inte måste ändra på mig. Bara bli lite bättre.

You wasted your time trying to be like him, you weren't aware that you are far much better than him.



Tror jag har hittat vad jag vill ha för tatuering ↑
Kanske nån text ovanför också!

'


Favorit halvan!





Bjuder på några bilder av ena halvan av mitt rum (då jag vet att vissa är intresserad av det), den halvan jag gillar mest. Andra halvan kanske kommer senare, vem vet?

Jag vill tro att vi är så lika, men våra mönster bryts i kanten.


New in


Nytt i min garderob för tillfället är dessa leggings, sköna och kul med lite variation bland allt det svarta!

Det var aldrig någon annan. Jag ville bara ha dig.


Hur snygga!?

'

Jag funderar över saker, saker som inte får nämnas, saker som inte får finnas. Jag håller det inom mig. jag vill inte vara vara något tungt.

Jag intalar mig själv att det inte är verkligt. Att avståndet inte är på riktigt & att det kommer gå bra. För vad skulle kunna dela på oss? vi som klarar allt, vi som har det ingen annan har.

Vi är oslagbara, men inte jag.

'


Helgens planer

Fredag imorgon (galet fort det går) och det känns ändå som att det kommer bli en bra helg fast jag åkte på en förkylning! Morgondagen spenderas först i skolan några timmar sen på ett café med min tjejer, och avslutar sedan dagen med att somna med pojkvännen! Lördag är det tjejkväll som står på schemat med bastu, jacuzzi och massa gott!

Hoppas även att jag får tillbaka mina smaklökar snart, så himla tråkigt att äta när man inte känner nån smak..
Puss ♥

Bjuder på en bild från en tjejkväll i somras! Lagom slitet efter att ha cyklat i världens motvind, do you remember Fiffi?



'


Sjukling.

Har dragit på mig en förkylning, en jävlig sådan. Har minst nyst 30 gånger idag, snytit sönder näsan och hostat upp lungorna. Känner att det inte riktigt var rätt tid att bli sjuk på när pojkvännen åker om drygt en veckan och vill ju mysa med honom samtidigt som jag inte vill smitta honom!

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och ska nu bara ta det lugnt och vila resten av dagen och kvällen.



You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to things you don't want to feel...


...

Ska ägna kvällen åt att plugga och framförallt försöka förstå matten jag håller på med inför omprovet imorgon! Tur att man har en smart bror som kan hjälpa en!



Life always gives you another chance, it's called tomorrow.


'


Ljudet av ditt hjärta.

Jag har hört att kärlek inte finns. Att själsfränder är påhitt och att fjärilar dör. Den som sa det har nog aldrig haft en sån som du. Den som sa det har nog aldrig känt hur kärlek känns. Hur något känns.

När jag vaknar bredvid dig på morgonen. Pulsen exploderar. När du säger att allt kommer att bli bra. Att även om jorden går under så klarar vi oss. Då vet jag att den som sa att kärlek inte finns, den hade fel. Eller så har den inte träffat någon som du.

Du är kärlek i renaste form.

Cry as hard as you want to, but just make sure that when you’re finished, you never cry for the same reason again.


So cute!


Blev helt kär när jag såg denna bild! Toppen(?) är ju bara hur söt som helst och matchar så bra till dom lila/rosa shortsen!

2 veckor.

Idag är det 2 veckor, 2 veckor som kommer att gå alldeles för fort.
2 veckor kvar innan du åker.

Förra helgen bokade jag flygbiljett, känner att jag inte kommer att stå ut nästan 2 månade utan din närhet, dina pussar, kramar. Åker ner några dagar på påsklovet för att förhoppningsvis få ny styrka och klara av den sista månaden.

Ska njuta så mycket jag kan av dom här 2 veckorna som är kvar, även fast tankarna river mig som ett jävla virus och brottas med allt det positiva men vinner, alltid.

Vi är oslagbara, men inte jag.


'


Säg hej till mina nya kompisar!

Utökade min skogarderob igår med ett par klackar till våren!
Vet att jag kanske inte behöver ett sko par till (inte heller för 5 skor sedan) men kunde inte motstå det billiga priset så passade på!



Its hard to wait around for something you know might never happen, but its harder to give up when you know its everything you want.


There's always that one person, no matter how long it's been or how badly they've treated you if they say I love you, you will say it back.

Att vara kär. Ett mysterium som kanske aldrig får ett svar. Varför väljer mitt hjärta att slå extra hårt för just dig? Mina tankar att cirkulera lite mer runt just dig? Det kanske är skrivet. Menat och bestämt.

Kanske finns det där som de kallar ödet. Som bad hjärtat att slå lite hårdare när du kom in i livet. För jag har aldrig känt mig så levande som när du sa ”det finns bara du”. För mig finns bara vi.

I want to be a part of it new york, new york!




Have I ever told you that your face is the sweetest "good morning" that I've ever got?

Blev en promenad idag fast lite tvekan, blåste rätt ordentligt och var inte säkskilt varmt i luften heller, men jag gjorde det!

Var på stan lite tidigare och hämtade ut ett par skor, får se hur jag gör med dom..
Om några timmar kommer pojkvännen så får sova med honom ikväll, mys!



'


När jag inte tänker på dig, då sover jag, och när jag sover, då drömmer jag om dig.


Om jag kunde drömma.

Nyss sett Top Model Sverige på tv3play. Var det första jag gjorde när jag kom in genom dörren, kunde inte vänta!

Ledig imorgon så ska göra lite nödvändiga saker som städning, resning av kläder m.m och träna om vädret tillåter.
Ska bli skönt att få sova ut ordentligt och ta nya tag resterande dagar av veckan!
Puss ♥


You just have to do your own thing no matter what anyone says. It's your life, not theirs.


What people often fail to understand is even the people who appear strong also need someone to lean on sometimes.

Fick min USA bikini igår som jag väntat på i 6 veckor och den satt perfekt! Kan inte vänta till sommaren på att inviga den så blir säkert en sväng till badhuset inom kort.

Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon idag och började inte förens klockan 3. Vaknade halv 9 när Jesper for och kunde inte somna om efter det..

Har käkat frukost och håller på att byta om, tänkte gå ut och ta en promenad i det fina vädret.



If you want to see the rainbow, you gotta go through the rain. If you wanna find true love, you gotta go through the pain

Sovmorgon imorgon och börjar inte skolan förens 3! Hur underbart? Har kvällsöppet i restaurangen så blir att sova ut imorgon, synd bara att pojkvännen ska upp med tuppen.

Även ledig på onsdag så hoppas jag får bra med skönhetssömn, kan alltid behövas!
Ska fortsätta se film med min kärlek nu, puss



'


Take a look at what you have. Think of all you did to get it. Remember, it only takes one second to lose it.

Varit ute på en promenad i vår vädret och ska nu bara ta det lugnt innan det är dags för middag. Var förbi mormor och morfar tidigare och käkade lite våfflor till lunch, det var länge sen!

Blir en hemma kväll med familjen ett tag innan pojkvännen kommer och hämtar upp mig när han slutat jobbet. Imorgon står middag hos farmor på schemat och massa mys med min kärlek.



We're not friends, we're strangers with memories.


When your eyes say it

Det kittlar i mig när jag tänker på oss. Dig och mig. Du och jag. Vi har något av de finaste. Något som jag önskar varenda människa kunde få uppleva. Men inte med dig. Inte på vårt sätt. Det är ju vårt. Allt det där. Det som får det att kittla lite extra. Som gör att vi står kvar när ingen annan gör det.

Ibland är du så bra så det gör ont i mig. Det liksom kittlar i mig samtidigt som du känns overklig. Vi är det bästa jag vet & jag vill alltid skratta med dig innan jag somnar, alltid pussa dig försiktigt när jag går upp tidigt utan dig, skratta tillsammans så det tillslut gör ont i magen och vara så kär att jag nästan går i bitar. Det är så det är med dig, det måste vara därför vi passar så bra ihop.


Lite bilder

Här kommer några bilder från helgen, dock är de mest på mat hehe.


Black rock grill med oxfilé, riktigt gott! Ätit de båda gångerna jag varit där så rekommenderar!


Sidfläsk som pojkvännen åt

Till dessert tog vi båda Sockerrullade munkar, kanelglass, äppelpulver & gelé

Såhär såg hotellrummet ut denna gång

Hotellfrukost!


Risotto med oliver, soltorkade tomater och saffran


Det var lite av den mat vi ätit dessa 3 dagar och allt var hur gott som helst.
Hoppas ni haft det lika bra i vårvärmen!

Min mun ville ha dina läppar

Är nu hemma efter 2 mysiga nätter på hotell med pojkvännen. Blev lite shopping för oss båda, själv försökte jag hålla hårt i plånboken och tycker att jag klara mig hyfsat. Köpte en lite tunnare svart kavaj. en enkel svart topp och nytt smink. Jesper jobbar i helgen så tog bussen hem själv och tänkte nu ta och vila lite, är helt slut.
Lägger upp lite bilder senare!
Puss ♥