Hemma

Kom nyss hem efter att ha slutat skolan vid 11 och sen varit på stan och köpt nya linser. Imorgon har vi egentligen sovmorgon men inte vi som ska läsa engelska B (vilket jag ska göra), vi börjar 08.20 och får ett väldigt långt hål där emellan. Men efter lite om och men så bestämde vi alla i klassen att lektionen efter ska börjar klockan 10 istället så vi som har engelska B slipper vänta så pass länge vi hade behövt annars.

Ikväll ska jag och Jesper baka lussebullar, vet att det är lite sent/tidigt men innan jul så köpte mamma en sån där färdig mix man bara skulle tillsätta vatten i för att prova om det var bra. Dock så glömde vi helt bort det och paketet går ut i oktober/november i år så vi tänkte baka det idag.
Hörs senare!




Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Twogirlsonestory



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

New from Stockholm! (part 2)



Svart jeans

Part 1 hittar du HÄR!

We can make it.


Hemma från skolan

Hej! Allt bra idag?

Slutade skolan halv 11 och kom nyss hem. Tog bussen från Jesper imorse klockan halv 8, den lyllosen hade sovmorgon och börjar 09.50..

Blev sugen på att baka nåt och drömmar kom upp i min skalle, var så länge sedan. Får se om jag tar och drar ihop en smet eller om jag fastar vid datorn hehe.

Inlägg nr2 från shopping i Stockholm kommer att komma upp lite senare under dagen, missa inte det! Missade du första inlägget som kom upp igår kan du kika in HÄR eller titta i inlägget under detta!
Hörs snart!


Glöm inte bort dagens blogg HÄR vinnaren dras ikväll!

Random bild från Stockholm i fredags.


New from Stockholm! (part 1)




Visar ett plagg m.m per dag, antar att det kan bli jobbigt att se allt i ett och samma långt inlägg!

Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness.

Ska nu ta och packa väskan och sen kommer pojkvännen och hämtar mig vid 8, blir att spendera kvällen och natten där. Har saknat hans stora och väldigt sköna säng, är ett litet tag sedan jag var där känns det som.
Har tidsinställt ett inlägg som kommer upp vid 9 där ni får se ett par skor jag köpte i Stockholm, resten kommer dag för dag!
Ha en bra kväll, puss.


We all have secrets


Kom hem från Stockholm igår

Hej allt bra?

Har varit ganska dålig uppdatering i helgen när jag varit i Stockholm men såg det lite som en semester så tog bloggen i andra hand.

Har iallafall varit jätte kul att få komma bort från lilla Boden ett tag och träffa massa nytt folk. Tog flyget i torsdags kväll och vi var framme hos Micke och Ingela vid 9 tiden, då blev det lite fredagsmys fast det bara var torsdag hehe.

På fredagen blev det shopping hela dagen, vill inte ens veta hur mycket jag gjort av med i helgen men ska ta och räkna ihop kvittona senare (bilder från shopping kommer absolut att komma upp på bloggen).

Lördagen spenderade till största delen på grönalund men även lite shopping på morgonen. Kom tillbaka till lägenheten vid 9 tiden på lördag kväll och då gick vi ut och käka sen middag.

Sen på söndag så for vi till Historiska Museet och såg en ¨bio film¨ på Cosmonova, bio duken var nästan runt hela salongen så det var riktigt häftigt att se.
Senare på eftermiddagen åkte vi till flygplatsen och kom hem igår vid 7 tiden och då for jag och Jesper och köpte max mat med hem.

Kom hem från skolan för ett tag sedan, slutade halv 11 ungefär och då gick vi och käkade lunch på stan.
Hörs senare!


Arkiv bild

Glöm inte bort att vara med i dagens blogg HÄR!


Mobilblogg - Grönan imorn!

Var och åt på T.G.I.F vid 6 tiden och kom tillbaka till Mickes och Ingelas lägenhet för ett tag sedan. Hörs mer imorgon! Hoppas ni haft en dag, puss!

Mobilblogg - I Stockholm

Har shoppa hela dagen och sitter nu i soffan och tar det lugnt framför tvn. Ikväll blir det att äta middag på T.G.I.F. Kom fram till Stocholm igår vid 21.00, planet var lite försenat. Imorgon blir det Grönalund! Eftersom jag bloggar från mobilen så går det inte att ladda upp bilder så visar bilder på allt jag shoppat senare när jag kommit hem. Ha det bra så hörs vi senare idag!

Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

jagtyckerinteomoliver



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Packar inför Stockholm!

Kom hem för ungefär en timme sedan och har börjat packa lite smått (läs: lagt fram kläder på sängen hehe). Jesper kommer om ett litet tag och då ska vi gå i källaren och hämta min resväska.

Bowlingen idag var kul, ledde ett tag över Jesper men sen till slutet gick han om. Har inte riktigt tid att blogga nu så skriver senare innan jag åker!


Bjuder på denna från idag, jag och Jesper på bowlingen!


I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.


Godmorgon


Sitter och kollar på Vakna Med The Voice som vanligt. Har gjort mig klar och ätit frukost, bussen går om ca en halv timme. Blir bowling idag med hela Hotell och Restaurang programmet och sen äta go´lunch i restaurangen som 3:orna lagat.

Slutar vid 1 tiden och då blir det hem och packa, flyger till Stockholm ikväll. Började aldrig med packning igår så har rätt mycket att göra senare idag.
Ha en bra dag!



'


Denna vecka



Som ni ser så flyger jag till Stockholm imorgon kväll med två av mina kusiner, ska åka och hälsa på och bo hos min farbror. Shopping och grönan står på schemat än så länge.

Imorgon ska vi bowla med hela Hotell och Restaurang programmet. Blir ingen 5-kamp, den tog dom bort! Så först blir det bowling och sen till skolan och äta i restaurangen mat som 3:orna gjort idag, mumms! Jesper är i samma bowlinglag som mig så vi får se vem är oss som är bäst hehe.

Slutar vid 1 tiden och då ska jag försöka hinna kramas lite med Jesper innan jag åker till flygplatsen och han till träningen. Ska börja packa lite smått ikväll tänkte jag sen gör jag resten imorgon.
Hörs senare!


Glöm inte bort dagens blogg tävling HÄR!

Ha en bra kväll!

Skolan idag kändes lite onödig. Började klockan 9 med att vi skulle kolla massa olika recept på internet som vi ska göra menyer av, vi hann ¨jobba¨ en halv timme innan alla bärbara datorer dog av lågt batteri. Fick rast till 12 och då skulle vi fylla i ett papper med några få frågor sen slutade vi, tror till och med att det bara var 4 frågor.

Jesper hade uppkörning idag och han klarade det (!!) så nu har han körkort!! Grattis! ♥
Vi slutade skolan samtidigt idag så vi tog bussen till honom sen tog vi bilen och körde hem till mig och kollade på en film, dock somnade jag i soffan med huvudet på hans bröst ett tag haha. Klockan 8 kommer dom och hämtar mig så ska jag följa till Jespers träning och sen till han och sova där ikväll. Har sovmorgon och börjar 10 imorgon men han 9 så han ska nog skjutsa hem mig på morgonen innan han åker till skolan så tar jag bussen senare.

Ska nu ta och packa ner det jag behöver till imorgon!
Ha en bra kväll ♥

Bjuder på en bild på Jesper från handbollsfinalen i söndags!


Du springer aldrig ifatt när jag väl är där, jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.


Godmorgon


Har precis ätit frukost och sitter och kollar vakna med the voice. Bussen går om lite mindre än en halv timme så ska bara klä på mig så är jag klar, fixade håret och sminket innan frukosten.
Hörs senare!



Igår och idag

Vet att jag har varit riktigt kass på att uppdatera igår och idag...

Igår åkte jag och kollade när Jesper spelade handbolls finalen med mamma, mammas sambo och även Jespers mamma. Tyvärr så förlorade dom med ett j*vla surt poäng! Satt och var lite nervös hela matchen, var väldigt jämt och spännande. Kändes dock riktigt surt när dom förlorade men dom var ändå duktiga, sprang som bara den!

Efter matchen följde jag med Jesper hem och käka go´middag sen for vi till hans mamma syster för att säga hejdå till hans kusin Andrea (hon ska flytta till Karlstad och plugga) och där väntade det ännu mer mat och tårta.

Senare på kvällen for jag och Jesper till mig och sov här och imorse ringde klockan 06.30 och då var det bara att kliva upp, skolan ni vet.. Första dagen idag och det kände rätt okej. Vi andra års elever och 3:orna i Hotell och Restaurang programmet baka massa fika bröd på morgonen som vi sen fikade med 1:orna efter lunch. Den första veckan är lugn, på torsdag blir det bowling och 5-kamp med 1an, 2an och 3,an.

Slutade kring halv 2 idag efter vi fikat och då gick jag på stan en sväng med tjejerna och hittade faktiskt en halsduk som jag tänker köpa. Sen mötte jag upp Jesper och så åkte vi till han där vi lagade middag och sen skjutsade dom hem mig vid 9.

Ska nu slå på en film och sedan sova, upp tidigt imorgon!
Sov gott ♥

Glöm inte bort dagens blogg tävling HÄR!



I'm sorry. Sometimes, I get jealous thinking that someone else could make you happier than I could.


Åker och kollar handbolls finalen!

Åker nu och kollar när Jesper och hans handbollslag spelar finalen, håll tummarna!
Hörs senare!


Jesper på Boden Alive

'


Godmorgon


Vaknade för en timme sen ungefär och har precis ätit frukost. Fick ett sms av Jesper för några timmar sedan där han skrev att dom gick till final och att han gjorde 6 mål i matchen som var klockan 8, duktigt!
Självklart ska vi åka och kollar på matchen sen, den kan man ju inte missa!
Hörs senare, ska svara på kommentarer som jag inte hunnit göra än.
Ha det bra!



Mobilblogg

Jesper och hans mamma for hem för en lite stund sedan efter att dom har varit här och ätit middag. Jesper följde med oss hem efter matchen men hans mamma kom senare för hon jobbade i kiosken till halv 8 så vi käkade när hon kom. Jesper har en match imorn klockan 8 på morgonen, tänkte åka och kolla på den men ska kolla när dom spelar finalen istället som är 14:30 imorn (är nästan 100 % säkert att som går till final men man vet ju aldrig vad som händer i morgondagens match). Sitter nu i soffan och kollar tv, hörs senare!

Kollat handboll

For och kollade på Jesper match som var halv 4, dock glömde han meddela mig att dom bytt hall så när vi kom till arenan och det var helt andra lag som värmde upp blev jag inte fundersam och hörde av mig till Jesper mamma och undrade vars dom skulle vara. Visade sig att dom var tvungen att byta till en annan hall så det blev järnet dit, men som tur var missade vi bara några få minuter av första halvlek. Dom har vunnit alla matcher hittills!

Väntar nu på att Jespers mamma ska komma hit och sen blir det middag!
Hörs senare!
puss ♥


Some people are real, some people are good, some people are fake and some people are real good at being fake


Godmorgon


Vaknade för en lite stund sedan och ska snart ta och äta lite frukost.
Matchen igår var bra, Jespers lag vann överlägset med poäng i slutet och han gjorde några mål. Senare idag ska jag åka och kolla en till match, dom har redan haft en tidigt imorse och en till om en liten stund men då sov jag och ska på stan om en tag och göra lite ärenden så jag kollar den senare istället.
Hörs senare!



Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Elina



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Åker och kollar handboll

Blir snart upphämtad av Jesper mamma sen åker vi och hämtar hans farmor och sen till arenan och kollar när Jesper spelar match, ska bli kul!
Puss ♥

Bild från juni månad!


Destiny decides who you meet in your life but it is your heart that decides who gets to stay in your life.


Godmorgon


Blev att jag for till pojkvännen och sov över där igår. Kom hem för en stund sedan, Jesper skulle till körskolan så dom skjutsade hem mig först. Tänkte hoppa in i duschen nu, fryser som bara den. Detta regnväder är inte varmt!
Hörs senare!


Glöm inte bort dagens blogg tävling HÄR! (vinnaren dras ikväll)


If you asked me how many times you crossed my mind, i would say once, because you never really left.

Har precis käkat middag och sitter nu och bara tar det lugnt. Får se om jag åker till Jesper ikväll och sover där eller om jag sover hemma. Det är så tråkigt väder ute, regnar som bara den så cykla kan man ju inte så kanske blir bil dit i så fall. Men vet dock inte hur jag ska ta mig hem imorgon när Jesper åker tidigt till körskolan men det ordnar sig! Han har träning nu så ska ringa honom lite senare.
Hörs lite senare!


Bjuder på denna från Jespers pappas 50 års fest jag hade inte en bra hårdag den dagen som ni kanske ser..

If you asked me how many times you crossed my mind, i would say once, because you never really left. ♥

We <3 it



Är med i en tävling hos Emelie

Är med i en tävling hos Emelie där man kan vinna en snygg earcuff från Stylegirl.se Länk till tävlingsinlägget hittar ni HÄR!

Bilden är lånad av Emelie


Svar på tal!



Svar: Den kostar 99 kr om jag inte minns fel :)


'


Godmorgon


Sovit gott? det har jag!

Jesper pussade mig hej då klockan 10 då han skulle till körskolan och efter det gick jag upp.

Igår blev jag bjuder på 3 rätters middag på en fin restaurang av honom och vi hade det riktigt mysigt och romantiskt. Efter middagen for vi hit och myste i soffan framför en film, bra kväll!

Idag har jag inga planer för dagen, får se!
Ha en bra dag!



Never sacrifice your heart for someone who already sacrificed his heart for someone else.


Ipadblogg - kollar film

Jag och Jesper vaknade vid 11 men låg kvar i sängen och myste ett tag innan vi gick upp och gjorde lunch. Sitter nu i soffan och kollar på film. Bloggar från mamma Ipad så vi hörs senare med roligare inöägg. Puss

Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Caroline



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

'


Är med i en tävling hos Linda

Är med i en tävling hos LindaLinnros där man kan vinna ett smycke från Stylegirl.se Länk till tävlingen hittar ni HÄR!

Bilderna är lånade av Linda















Plättar till lunch

Jesper kom förbi vid 1 och vi gjorde plättar och käka det till lunch, mumms! Han for nyss hem för han har träning klockan 6 och sen kommer han hit senare igen, så ikväll blir det en mys+filmkväll.

Tror att jag ska fortsätta med städningen nu och göra klart det sista som jag inte hann igår.
Hoppas ni har en bra dag!


Bilden är snart ett år gammal! Från fotograferingen jag gjort förra hösten. (För er som inte vet så var det en fotograf som ville ha med mig i sin portfolie så jag tacka inte nej när han frågade, han är även mammas jobbarkompis).


I want that dress!


Godmorgon


Vaknade för en litet tag sedan och har precis ätit lite frukost. Jesper kommer hit om ett tag, han har varit i Luleå och gjort teori prov och han klarade det! (grattis grattis!) Så nu är det bara uppkörningen kvar sen har han körkortet!

Ikväll får vi se vad som händer, är sugen på att spela tennis och även åka till badhuset (måste ju inviga min nya bikini) men jag är inte riktigt frisk än och Jesper har blivit lite krasslig så kanske bara en mysig hemma kväll.
Hörs senare!


Glöm inte bort dagens blogg tävling HÄR!


Godnatt kära läsare!

Har duschat och gjort ansiktsmask så känner mig riktigt fräsch. Ikväll har jag även städat lite i rummet och bland mina kläder. Hittade 2 tröjor som jag inte använt på väldigt länge så ska skänka bort dom, det är inte ofta jag hittar nåt jag vill ta bort ur garderoben (även fast jag inte använder det) så detta är stort!

Ska nu slå på en film och sen sova.
Hoppas ni haft en bra dag!



Från mig till pojkvännen



* En svart onepice (likadan som min) mest på skämt för han är inte så förtjust i dom men han använder den till min förvåning!
* Parfym
* Plunta med en mustasch på
* Bakis tabletter
* T-shirt
* Gulligt godis

Han blev riktigt glad över sina presenter, mest pluntan tror jag Jag älskar att skämma bort den jag tycker om och det var han värd!

Länkbyte!



http://cllm.blogg.se/
http://cllm.blogg.se/
http://cllm.blogg.se/


Är du intresserad av att göra ett länkbyte?
Kommentera då detta inlägg så ordnar vi det!

Klädställning


För nån vecka sedan när mamma var på Ikea köpte hon denna vita klädställning och 16 vita trä galgar till mig. Eftersom jag har så mycket kläder så får inte allt plats i garderoberna. Dock så skulle det behövas ännu mer galgar så det blir att inhandla på nästan Ikea tripp!


Glöm inte bort dagens blogg tävling HÄR!

Dagens låt


If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you really loved the first, you would have never fallen for the second.


Godmorgon


Sovit gott? Det har då jag, älskar Jespers säng!

Kom hem från Jesper för ungefär en timme sedan. Har haft en super bra helg och gårdagen var helt kanon. Dagen började med fika och tårta hos Jesper som fyllde 18, sen vidare till arenan och kolla fotbollsmatch, Boden mot Luleå. Senare mot kvällen blev det mys i soffan framför en film, kunde inte bli ett bättre slut på den söndagen!
Senare ska jag berätta vad Jesper fick i födelsedagspresent av mig, har dock inga bilder på dom men det får gå ändå.
Hörs senare!



When you are in a relationship, always aim to keep your other half happy, because as soon as you start slacking, someone else will see it and step in and do your job.


Godmorgon


Hinner inte skriva så mycket, ska nu åka till pojkvännen och fira han på födelsedagen.
Hörs senare under dagen med mobilblogg.
Ha det bra!



Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Clara



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Klar för kvällen

Kom hem för ungefär en timme sedan och har precis gjort mig klar för kvällen. Klockan 7 ska jag möta tjejerna i stan så hinner andas och ta det lugnt en stund innan.
Hörs senare ikväll, ha det bra!


Glöm inte bort dagens blogg HÄR! vinnaren dras senare ikväll/inatt.

Blir att inviga denna topp/tröja ikväll!


Mobilblogg - Hos Jesper

Sitter hos Jesper och väntar på att vi ska åka och kolla när han spelar fotbollsmatch. Vi skjusade nyss honom eftersom dom ska ju dit innan och värma upp och så. Ikväll blir det tjejkväll och kina mat med mina brudar i stan. Hörs senare när jag kommit hem efter fotbollen! puss

Bakar bullar hos Jesper

Är hos Jesper och vi håller på att baka bullar, just nu gäser degen så passar på att blogga lite. Håret blev bra efter färgningen. Dom hade inte den jag burkar köpa så tog en annan, använde H&Ms egna hårfärg och tycker att den funkar kanon. Nu är äntligen utväxsten borta!
Hörs kanske senare, ha en bra kväll!

Din käft är som 7eleven: öppen 24/7 & har allt att erbjuda


we<3it

Godmorgon


Ska nu åka in till stan och köpa hårfärg sen hem och färga håret och hinna göra mig klar tills klockan 3. Hinner jag? det återstår att se.
Hörs snart!



Kollar film

Vi sitter just nu i soffan och kollar film och äter bullarna vi bakade för några dagar sedan. Middagen på Susie Q var riktigt god! Ha en bra kväll!

Dagens låt

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer…

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid


Susie Q

Nu kom precis Jesper hit så snart ska vi åka till Susie Q och äta middag. Har tidsinställt ett inlägg som kommer upp klockan 8 och sen hörs vi när jag kommer hem.
Ha en bra kväll!


we<3it



Svar på tal!



Svar: nej det gör jag inte :)

Tar en dusch sen slå in presenter

Har legat i sängen alldeles för länge nu och har både börjat blivit rastlös och svettig så nu tänkte jag ta en dusch och sedan så in några av födelsedags presenterna till pojkvännen min. Har en känsla av att han snart kommer hitta dom och se vad det är när dom ligger oinslagna i shoppingpåsar i rummet mitt. Behöver dock nån fler kartong så kan inte riktigt slå in alla idag men nån blir det iallafall.
Hoppas ni har en bra dag!



Länkbyte!



http://jennieehultman.blogg.se/
http://jennieehultman.blogg.se/
http://jennieehultman.blogg.se/


Är du intresserad av att göra ett länkbyte?
Kommentera då detta inlägg så ordnar vi det!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you’ve got a thousands reasons to smile


Godmorgon


Vaknade för inte så länge sedan, ligger fortfarande kvar i sängen men ska snart gå upp och göra lite frukost.
Skrev inget igår när jag kom hem för orkade inte. Bio var sådär, vi såg Bilar2 men jag tyckte att 1an var snäppet bättre och det var jag inte helt ensam om att tycka.

Dock mådde min magen inte alls bra igår, när vi kom till bion började jag må illa och gjorde det genom hela filmen. Sen när vi skulle hem fick jag säga till Jesper att Stanna bilen! och efter det mådde jag mycket bättre, skiten jag hade i magen var tvungen att komma upp och det kändes riktigt skönt efter. Hoppas bara att jag inte har åkt på nån magsjuka..
Men nu ska vi inte prata om de men det var därför jag inte uppdaterade nåt när jag kom hem.

Ska nu kliva upp och käka nåt, magen är hungrig!
Hörs snart ♥


Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Madde



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Denna vecka


Länkbyte!



http://www.nattstad.se/fiinlandia
http://www.nattstad.se/fiinlandia
http://www.nattstad.se/fiinlandia

Because of you i find it hard to trust not only me but everyone around me.

Hej på er!

Kom hem från Jesper för en liten stund sedan och ligger nu i sängen i min onepices och kommer nog ligga här några timmar innan det är dags att fixa sig inför bion. När jag vaknade imorse hade jag knappt nån röst, lät som att jag var i målbrottet när jag försökte prata. Fick en sup hostmedicin/slemlösande av Jespers mamma så då blev det lite bättre.

Ikväll blir det bio i Luleå med Jesper, hans pappa, grannen och hennes 2 pojkar. Vi ska se Bilar2, igår kväll såg vi bilar1 innan vi gick och la oss.
Hörs senare!


P.S jag och Jesper har 2 månader idag, tiden går fort!

Har tyvärr inga vackra bilder på mig att visa just nu när jag är sjuk så bjuder på denna från maj månad!


We <3 it



Ha en bra kväll!

Har precis gjort mig klar och packat väskan. Åker snart till Jesper och käkar där och sen åker vi och kollar när han spelar match, kommer även att spendera natten där. Ska tidinställa nåt inlägg som kommer upp ikväll och kommer säkert att mobil blogga nån gång också.
Ha en bra kväll!
Puss ♥

Glöm inte bort dagens blogg HÄR!


Länkbyte!



http://annazplace.blogg.se/
http://annazplace.blogg.se/
http://annazplace.blogg.se/

A relationship without trust is like a car without gas, you can stay in it all you want but it won't go anywhere.


Godmorgon


Vaknade för en halv timme sedan och sitter nu i sängen och nyser som bara den, nyser alltid mycket när jag är förkyld.
Idag ska jag träffa pojkvännen lite senare och även följa med och kolla när han spelar fotbolls match ikväll, ska klä på mig ordentligt så jag inte blir sjukare.
Nu ska jag ta och göra mig lite frukost/lunch, hörs senare!



Länkbyte!

http://therealdealoflife.blogg.se/
http://therealdealoflife.blogg.se/
http://therealdealoflife.blogg.se/

Är du också intresserad av att göra ett länkbyte?
Kommentera då detta inlägg så ordnar vi det!

Dagens shopping


Kan tyvärr inte visa allt jag köpt eftersom det mesta är presenter till pojkvännen men detta är vad jag köpte till mig själv.

Chinos, hade hellst vilja ja dom i mörkblå men dom var slut så ska kanske försöka färga dessa.

Leopard top/magtröja

En till bikini, man kan aldrig få för många!

Hemma från Luleå

Kom hem från Luleå för en liten stund sedan. Hann tyvärr inte blogga imorse innan vi åkte, blev väckt vid halv 10, käkade frukost och fixade mig snabbt sen åkte vi.

Hittade tillslut det jag skulle köpte till pojkvännen, trodde den var slut och hon som jobbade där sa att den var nog de men jag gick och letade en gång till innan jag var på väg att ge upp och då såg jag den!
Shoppade även lite till mig själv med mest till pojkvännen som snart fyller år! Bilder på det jag shoppade kommer senare idag.
Hörs snart!


En sliten och lite febrig jag idag..

Lunchen, Kina buffé mumms!


Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Filippa



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

'


Är med i en tävling hos Afrodite

Är med i en tävling hos Afrodite där man kan vinna hennes united digital kamera, vem vill inte ha en ny snygg kamera?  Länk till tävlingsinlägget hittar ni här!

Bilden är lånad av Afrodite


Bullbak

Blev klar med bullarna för några timmar sedan, dock råkade vi bränna en hel plåt men det blev ju några bra bullar iallafall. Känner mig inte alls på topp idag, förkylningen blir bara värre och värre för varje timme som går.
Imorgon blir det iallafall Luleå en sväng med mamma och hennes sambo för måste nämligen till en speciell affär där innan helgen, min pojkvän fyller nämligen 18 år på söndag (14 augusti)!

Bjuder på några bilder från bullbaket!
Hörs senare ♥


THE DIFFERENCE BETWEEN ME AND THAT BITCH, I CAN MAKE HIM SMILE WITH MY CLOTHES ON!


Blev en snabb sväng på stan

Gud så skönt det var att sova! Har inte sovit tills nu utan vaknade vid 1 tiden och käkade frukost/lunch och sen for jag och mamma till stan en snabbis och handlade. Kom hem för en lite stund sedan och väntar nu på att Jesper ska komma så ska vi baka bullar!

Det gick bra att jobba igår, hade ganska så ont i fötterna efter några timmar men det var ändå kul. Cyklade riktigt fort när jag skulle hem, var kolsvart ute så såg knappt var jag cyklade eller om det var nån framför mig men jag trampade på för hela livet! Var lite läskigt faktiskt för det var inte många gatlysen som lös.

Dock så har jag lyckas dragit på mig en förkylning, skyller på min mamma som var förkyld när dom kom hem i tisdags kväll. Igår när jag vaknade hade jag ont i halsen och imorse var näsan täpp och hals ont. Inte så kul att blir sjuk just nu när det bara är 2 veckor kvar att sommarlovet men man får göra det bästa av situationen.

Ska ta och svara på lite kommentarer nu medans jag har tid!
Ha det bra så hörs vi senare!


Bilden är från igår när vi tog en kopp kaffe på Jespers jobb.


Mobilblogg - Hemma

Hemma från jobbet, berättar mer om kvällen imorgon för nu ska jag sova! Sov gott, puss!

We <3 it



No one deserves to be someone else's dirty little secret, if you truly care about someone, you share it with everyone.

Älskar ryggen på detta linne!

Åker och jobbar

Hann inte blogga imorse. Jag och Jesper vaknade vid 12, åt frukost sen in till stan och kollade vars jag ska jobba ikväll eftersom jag inte visste vars det låg. Sen tog vi en kaffe på hans jobb som ligger alldeles bredvid och efter det gjort jag ett ärende i stan. Kom hem för en lite stund sedan, har nyss svarat på lite kommentarer och ska nu göra mig klar och sen åka och jobba.

Det gick bra att spela tennis igår, lättare än jag trodde och väldigt kul.

Vet inte när jag slutar ikväll så tidsinställer nåt inlägg, hörs senare eller imorgon!
Ha en bra lördag!



Länkbyte!



http://anjus.blogg.se/
http://anjus.blogg.se/
http://anjus.blogg.se/

Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Trogbrunett



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Åker och spelar tennis

Vi har nyss käkat en god middag och alldeles strax ska jag och Jesper åka och spela tennis. Första gången för mig så håll tummarna att det kommer gå bra!
Hörs senare!
Ha en bra kväll ♥


Be careful who you open up to, only a few people actually care. The rest are just curious.

Ta mig utomlands!

I’m gonna love you like I’ve never been hurt before

Har hoppat ur onepicen och gjort mig klar. Tänkte fara in till stan men blev så irriterad när jag inte hittade några kläder som passade vädret, det är inte jätte varmt men det är inte heller kallt. Sitter nu istället och väntar på att Jesper ska sluta jobbet så jag får träffa honom och sen blir det lite tennis.
Hoppas ni har en bra fredag!


Bild från juni månad!


Länkbyte!



http://laramore.blogg.se/
http://laramore.blogg.se/
http://laramore.blogg.se/

Är du intresserad av att göra ett länkbyte?
Kommentera då detta inlägg så ordnar vi det!

Feels so good being bad, There's no way I'm turning back.


we<3it

Godmorgon


Sovit gott? Det har jag!

Idag kanske jag åker in till stan en sväng, är lite jag behöver köpa. Senare idag ska jag och pojkvännen göra ett nyss försök att spela tennis och hoppas att alla banor inte är upptagna idag igen. Sen ikväll blir det mys framför nån bra film!
Jesper slutar jobbet vid 3-4 tiden så hinner göra lite ärenden och så innan, det är nämligen lite hemligt för honom hehe, han fyller år nästa helg!
Hörs senare!



Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Sannaisidorsson



OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

We <3 it



Do you think i should trust you? last time i did, you lied.

Igår kväll bestämde jag mig, varför ska jag ta all skit? varför ska jag bli behandlad på det sättet? Nu var det äntligen jag som sa nej efter ett år av besvikelse.


It is your life!


Hemma

Jesper skjutsade hem mig på moppen för en liten stund sedan innan han for till körskolan. Blev inte att vi käkade ute idag, tar det en annan dag så vi slipper känna att vi har nån tid att passa och måste stressa.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, solen skiner men det är rätt så mycket moln på himlen så får se om jag går ut en sväng eller inte.
Hörs senare!


Glöm inte bort att vara med i dagens blogg HÄR! Vinnaren dras ikväll.


Hos Jesper

Sitter just nu och kollar tv hos Jesper. Innan åkte vi moppe till alla tennis planer som finns och alla banor var upptagna så blir att spela nån annan dag. Imorgon ska han och jag ut och äta lunch Norrigården där han jobbar men imorgon är han ledig på dagen och jobbar kväll sen.
Hoppas ni haft en bra dag!
Sov gott ♥

Middag hos ♥

Åker snart iväg till pojkvännen och äter där, sen åker vi och spelar tennis. Får se vars kvällen slutar!
Hörs senare!


Godmorgon eller kanske goddag?

Hej på er!

Jesper for till jobbet klockan 8 imorse och sen dess har jag inte sovit nått vidare, vaknade då och då men vid 12 gick jag upp. Ska nu gå ner och lägga mig och sola lite på gården innan brännan försvinner helt.
Hörs senare!



Länkbyte!



http://gunbitch.blogg.se/
http://gunbitch.blogg.se/
http://gunbitch.blogg.se/


'


Länkbyte!



http://maddeemmaa.blogg.se/
http://maddeemmaa.blogg.se/
http://maddeemmaa.blogg.se/


Blev överaskad av min pojkvän som kom för ungefär en timma sedan, han hade slutat tidigare för jobbet och kom förbi ett tag. Han for nyss hem för att göra sig klar för träning och kommer hit senare ikväll efter träningen och gör mig sällskap i natt ♥.

Min älskade och saknade mamma och hennes sambo kommer även hem sent ikväll/natt efter att ha varit på bilsemester i södra sverige. Har inte träffat dom på snart 2 veckor så ska nu städa upp lite här hemma och vattna blommorna så dom inte ser så vissna ut när hon kommer hehe nej, men dom har klarat sig bra!

Längtar tills mamma kommer hem, inte bara för att se vad jag fått i present utan det är också vid sånna här tillfällen man märker hur mycket man verkligen behöver sin mamma. Men jag har nästan knappt varit hemma nånting den senaste tiden, har mer eller mindre bott hos Jesper.

Ska nu ta och börja lite smått med städningen och jag börjar i mitt rum och tar hand om alla kläder som ligger överallt.
puss ♥

Jag och mamma på nyår 2010 ♥


'


Länkbyte!



http://nathalieek.blogg.se/
http://nathalieek.blogg.se/
http://nathalieek.blogg.se/


Godmorgon


Skönt att sova i sig egen säng för lite omväxling men den kändes rätt litet när man har vant sig vid killens nya 160cm säng. Längtar tills jag får 180cm!

Väder är kanon idag och solen skiner så ska försöka ta vara på solen och ligga ute på gården och sola. Dock så är det rätt trist själv men med lite musik i öronen så brukar jag klara nån timme iallafall.
Hörs senare, ha det bra!



Dagens blogg vinnare + Ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Puffiie




OBS! Alla kommentarer som inte har med dagens blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Filmmys

Somnade en liten stund för ett tag sedan, ska bli skönt att få sova ut imorgon! Kom precis hem efter att ha varit iväg och köpt en godispåse som jag tröst äta ikväll i min ensamhet framför nån bra film.
Hoppas ni haft en bra dag!
Hörs senare ♥


Länkbyte!



http://enananas.blogg.se/
http://enananas.blogg.se/
http://enananas.blogg.se/


'


Haft en underbar helg!

Kom hem från Jesper vid 1 tiden, han for och prova skjuta lite inför älgjakten så han syster skjusade hem mig när jag vaknade. Ska snart ta och göra mig frukost/lunch känner att hungern börjar komma.

Har haft riktigt härligt dagar hos ♥ med hans familj, släkt och vänner. Idag händer det inte så mycket, ta det lugnt och kanske gå ut och sola en stund men ser ut som att molen snart kommer så vi får se.
Hoppas ni haft en bra helg för det har jag!
puss ♥

Bjuder på en bild på pojkvännen!