De som vill styra allt jag gör, det är just de som förstör.


- ♥

Jag vet inte om jag faktiskt har förlåtit dig, jag kan inte, för jag vet inte om du gjort något fel. Som att sopa upp krossat glas från golvet utan att något har gått sönder.

 

Kanske är det som vanligt, min kropp som blir svag för det minsta och min själ som överanalyserar. Till det värre. Det spelar egentligen ingen roll. Jag avgav ett löfte till dig, jag förväntade mig detsamma.


True - there is "lie" in belive. "over" in lover. "end" in friend. "us" in trust. "ex" in next. and "if" in life.

 

- ♥

Vill egentligen inte ens skriva om dig för du är egentligen så långt borta från allt som kan beskrivas. Negativt och positivt. Faller lätt som en fjäder men ligger tung som en sten på ditt bröst. Utan egentlig logik och för den delen mening. Om jag öppnar mitt fönster, flyger du ur mitt hjärta och bort då? Om jag stänger det, kvävs du då?

Det är så tråkigt att bli ett måste.


Du borde inte ha ljugit för mig.

 

'

Vid det här laget borde du veta om vart jag står med mina fötter på jorden. Hur mitt hjärta slagit för dig fast än allting gått som en berg o dalbana.

 

Hur jag kämpat och slitit med mitt hjärta som ställt tusen frågor. Med mina tankar som varken vet in eller ut. Öppnat hela min själ, visat svagheter och styrka och bara varit den jag är.

 

Jag vet hur det känns när plötsligt man får en tung kloss uppe i halsen och rösten börjar darra, och tårarna pressas mot ögonlocken. Då vet jag att mina känslor är och har varit äkta. Jag kan inte släppa dig nu, nu när jag behöver dig som mest.

 

Jag vill bara att du börjar inse och tänker efter en sista gång.


New in


New inBlev en shopping dag i Luleå idag med Emmsi och här ovanför skådar ni mina inköp!
Imorgon blir det mys och hemgjord sushi med mina tjejer ♥

I'm trying really hard not to get my heart broken again.


Frankrike, Nimes.

Suttit och skrivit på ansökan om praktikplats i Frankrike nästa år. Lagomt långt så man inte ledsnar men ändå så man får med det man behöver och det viktigaste. Skriver man för mycket är det ju lätt att man halkar in på nåt annat och det blir ointressant..
 
Skulle bli grymt kul om man får åka, 3 veckor i Frankrike Nimes och sen resterande 4 veckor någonstans i Sverige!
 

Kiss It All Goodbye.


'


Livet tar fart igen.

De senaste dagarna har gått åt att bara njuta. Av livet och känslan att vara ledig och ha sina nära och kära hos sig. För snart börjar livet snurra sådär snabbt igen. Folk flyttar iväg nu, och jag? Jag börjar sista året på gymnasiet.
 
Mycket kul som händer den närmsta tiden nu och även längre fram, har nåt att se fram emot under hela året vilket känns så bra! Vem kunde se det här, i början av sommaren? Nervös & rädd , men samtidigt så förväntansfull. Jag tror det blir en fin höst, trots allt.
 

In the gym.


'