Gelénaglar.


Här har ni en bild på naglarna jag gjorde på en tjej för drygt en vecka sedan!
Bor ni i Boden och är intresserad av att göra naglar? Skriv en kommentar, lägg till mig på Facebook, eller skicka ett sms så bokar vi in en tid!

When someone falls in love, it's almost always with the wrong person and when they fall for the right one, it's sometimes at the wrong time.


If you still look cute at the end of your work out.. you didn't work hard enough.

Kom hem efter ett långt gympass för ett tag sedan och har precis fått i mig massa käk. Idag hade jag skola i 5 minuter och imorgon blir det ca 15 minuter, ni vet betygssnack!

Har varit riktigt varmt dom senare dagarna, sommaren är äntligen här! Framtiden ser ljus ut det gjorde den inte för en månad sedan, då man trodde att det fortfarande skulle vara snö kvar på marken när man fick sommarlov!

Dock hänger klänningen till pojkvännens student lös, var inte klänning som kom i paketet i lördags utan et topp. Tror att jag kan ha hittat en annan som kommer från New York, så förhoppningsvis kommer ingen med en likadan!Sometimes you have to be apart from people you love but it does not mean you love them any less, sometimes it even makes you love them more.

Lördag idag och dagen kommer att spenderas hos Moa och fixa/göra lite till projektarbete. Sen hämta ut paket och sen tillbringa kvällen här innan pojkvännen kommer hem från utlandet senare ikväll, då tar jag cykeln och trampar dit!Good things come to those who work their asses off and never give up.


Hur söt var inte denna toppen? Älskar färgen!

Beställt!


Tog och beställde denna klänning i måndags efter att ha spanat in den i över en månad. Tänkte ha den till pojkvännens student om drygt 2 veckor.
Vad tycks?

Tears dry on their own.


Every minute of the future, is a memory of the past.

Riktigt härligt väder idag! Sommarvärme och bara shortsen som fattades, dock inte så smart att ha svart outfit idag vilket jag såklart hade..

Efter skolan gick vi in till stan och tog en cola och gjorde ett ärende innan jag gick och spenderade resten av denna varma dag på gymmet och svettades ännu mer.
Nu ska jag lägga mig i sängen och se några avsnitt av One Tree Hill innan jag ägnar mina ögon åt matteboken resten an kvällen. Nationella imorgon och det känns inte bra..


En bild från i somras får pigga upp detta inlägg.

Sometimes is crazy all right.


Dagen efter.

Igår var det 18-års fest och sa även hejdå till pojkvännen igen som denna gång åker utomlands. Som tur är så är det inte 7 veckor utan bara 1 vecka denna gång!

Lite senare under dagen åker jag iväg till gymmet, efter några slöa dagar.I've found the better part of me.


Personer som snackar skit om andra i din närvaro snackar troligtvis skit om dig i din frånvaro.

Blev hemskjutsad av pojkvännen för en liten stund sedan och snart ska jag göra gelénaglar på en vän som kommer förbi. Gjorde naglar på mig själv förra veckan som jag glömt att visa för er, ska försöka fixa det under kvällen.

Ikväll blir det middag och mys med familjen och pojkvännen och såklart njuta av långhelgen!Sådär.

Nu är det sådär. Sådär som jag drömt om att det skulle vara. Vi är på samma plats igen. Han och jag. Efter en saknad som etsat sig fast kan jag fortfarande undra. Om han försvinner igen varje gång vi säger hejdå. Om han inte skulle vara där när jag vaknade. Jag vågar inte somna.

 

Det är bra nu, men ibland kan jag fortfarande skaka. Känslan som fanns när du inte var här. Den som fick mig ner på marken men upp igen. Den som säger mig att jag aldrig vill vara utan dig igen.

 


Imorgon. ♥

Ni kanske känner igen det, vet hur det känns eller bara har hört. När en person kommer nära på det där sättet som gör att världen blir ljusare. Dagarna roligare, nätterna varmare och livet vackrare.

Med en längtan som aldrig låter sig stängas av. Hur nära man än kommer eller hur hårt man än kramar så vill man närmre ändå. Vill ha mer ändå för att kroppen vägrar sluta pirra, hjärtat sluta slå så snabbt. Ni kanske känner igen det, vet hur det känns eller bara har hört. Hur det känns att vara kär i någon som han.

Imorgon får jag träffa han igen, han som får mig att känna precis så. Efter en saknad som etsat sig fast kan jag inte vara lyckligare just nu! När jag vaknar imorgon sitter han på planet påväg till mig.

One day I'll make sure that you regret what you did.


All I needed was a call.

Grillkvällen igår blev lyckad, tjejsnack och massa gott! Snart åker jag iväg till Luleå med Moa för att ta död på denna dag så den förhoppningsvis går lite fortare och att det blir söndag snart!Before I Die


'

Vissa stunder är han allt jag tänker på. Om jag ska vara ärlig, nästan jämt. Han är nog det vackraste jag har, & jag kunde inte önska mer att han vore här istället för där. Längtar till dagen han kommer hem så jag nästan spricker.

 

Om tiden bara ville gå lite snabbare ibland.

 


When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams.


It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it.

Denna kväll har jag gått som en duracellkanin till 110%! Efter ett gym pass (då jag brukar vara helt slut) fick jag hur mycket energi som helst efter att ha cyklat hem i regnet. Har städat + dammtorkat rummet, tagit hand om tvätt, bäddat rent i sängen osv.

Och känslan av att jag får träffa min pojkvän på söndag (då han äntligen kommer hem efter 7 veckor i Stockholm) gör att jag mest bara går omkring och ler hela tiden.

Imorgon blir det Luleå med klassen för att se när några tävlar i eco kockar och sen lunch med Moa på Kina. På fredag står tjej/grillkväll med några fina på schemat, men lördagens planer hänger dock löst ett tag till.Better to have loved and lost, than to have never loved at all.


Färga utväxten.

Efter att ha varit i skolan hela dagen och haft lunch servering var det skönt att spendera lite tid på gymmet. Imorgon är det onsdag och jag har bokat ett CX WORX pass (som vanligt) senare på dagen så efter skolan blir det stan en sväng och handla lite nödvändigheter.

Nu är det dags att färga utväxten igen sen spendera resten av kvällen i soffan!Take the risk. Take the fall. It's what you want. It's worth it all.


- ♥

Jag undrar vad det var. Det där som fick mig att älska så det gör ont. Så ont att hjärtat till slut säger ifrån. Säger att man måste spara lite plats. Att man måste ta den största platsen själv och inte ge bort.

 

Jag tyckte att du kunde få min ena halva. Kanske har du det hela. Kanske var det dumt att ge bort den plats som jag sparat åt mig själv. Sparat och aldrig tänkt förlora igen. Det spelar ingen roll. Någon sa att om man älskar så det gör ont så vet man att det är på riktigt. Då vet man plötsligt vad allting betyder.


Det enda som kan göra drömmen omöjlig är rädslan för att misslyckas.


Vill tillbaka, helst nyss!

...

Jobbade i Luleå igår kväll och kvällen blev minst sagt händelserik.. Bilar som inte startade, döda batterier, började vänta på buss i 2 timmar, efter drygt en timme efter lite om och med fick vi igång bilen! Kom hem senare än jag trodde och somnade som en stock.

Blir att tillbringa några timmar av denna söndag på gymmet om det vill sluta vräka ner snö! Snöade hela dan + natten igår och idag verkar det fortsätta.. Vi som trodde att det hade blivit vår.. Plogbilar i maj kanske inte är  en sån uppiggande syns direkt!'


'

Det är konstigt. Du, som är det närmaste för mig, är nu en bild på datorn som jag önskar jag kunde gå igenom. Närmare går inte. Inte nu.

 

Det är en sån underlig känsla. Att älska någon så djupt att det skär i en när han inte är där. Vissa dagar drömmer jag mig bort i tv-serier. För på något sätt tog du med dig en del av mig när du åkte, jag tror det var den bästa för jag känner mig så tom ibland.

 


I wish I could


Sol, regn och hagel

Precis hemkommen efter en mysig fika och shopping runda med Moa. Konstigt väder idag, sol med blandat reng och hagel?! Öste ner några minuter sen blev de sol och uppe håll och så höll de på ett tag innan jag vågade sätta mig på cykeln och trampa hemåt.

Får hoppas att det klarnar upp mer och att solen håller sig framme när jag ska cykla till gymmet, annars blir det inte roligt haha.. Har bokat in ett CX WORX pass och innan blir det kondition en timme.

Längtar tills jag får slänga mig i soffan ikväll och kolla på Revenge!When people say that they know who you are. They don’t. They just guessing.


- ♥

Att ha 100 mil emellan är inte alltid så enkelt. Inte när man vill hålla om & berätta hur tomt det är här utan honom. Hur tråkig & alldaglig vardagen har blivit sen han åkte. Hur tyst allting känns hela tiden.

 

Men han finns där. På de där bilderna från somrar & vintrar då bekymmer hade ett avstånd som nu finns mellan oss. Där finns han. Den platsen kan han inte gå ifrån. Men jag behöver inte ta fram dem för att minnas. Hur bra vi är, hur vacker han är.

 


'


1 Maj 2012

Redan första maj?! Tyckte ju nyss att det var nyårsafton typ!

Hade lite otur igår (läs mycket otur) min mobil bestämde sig för att den hade gjort sist i detta liv och la av helt.. Har ni min gamla, gamla tegelsten. Ovanligt utan touch kan jag ju lova, men det jobbigaste är ju att massa mobil nr är borta, bilder, kalendern (där det är skrivit och planer ända till oktober typ) m.m.

Satt och kollade på en ny igår och funderar på att köpa en samsung galaxy s2 som pojkvännen har, tycker den verkar bra och lätt så vi får se.