I let you lay your hands on me.


New in


Today I'm busy living my life!

Glad midsommar på er alla!
Har ätit sill lunch och ikväll åker vi iväg till Torpgärdan och blir ett gäng där som äter, spelar fotboll, brännboll, kubb m.m.
Hoppas ni får en underbar midsommar men mycket jordgubbar och sol!
 
Kommer att bära denna klänning ikväll!

Ingenting kan smälta frosten på min kind.


...

Trött... Ska nu ta och lägga mig i sängen, slå på en film och vila lite (läs sova middag!). Har jobbat 6-13 idag och om jag ska klara av att vara vaken längre än till 8 ikväll, behöver jag lite sömn nu.



- '

Ibland blir det mycket att ta in. Folk jobbar. Folk åker. Folk lever. Jag står kvar. Saknar. Älskar. Väntar. Jag är trött på att vänta. Trött på att sakna. Trött på att vara den som står kvar. Det skulle aldrig bli så.

Jag skulle aldrig bli den som var kvar.

When I lost myself, it was enough.


Every night in my dreams, I see you..

Spenderade 2 timmar på gymmet ikväll och väntar nu på att bli upphämtad så man slipper sova själv inatt, är inte så bra på det.. Startar nog dagen med ett gym pass imorgon sen kaffe på stan med en fin. Ledig imorgon med, men på onsdag är det tillbaka till jobbet som väntar.




'


Ett halv år.

Igår var det ett halv år sen, ett halvt år sen du tog dina sista andetag, ett halvt år sen du lämnades oss, ett halvt år sen du slapp att lida nå mer. Hälsade på dig på kyrkogården och jag vet att du har det bättre nu.

 

Det var en kväll förra sommaren. Minns den kvällen, tror det är det starkaste minnet jag har med dig. Det var i början av sommarlovet, bara några dagar efter. Vi var några stycken nere vid vattnet, satt och snackade i flera timmar.

 

Helt plötsligt sa du, ¨kom Malin, vi ska gå och prata¨ Vi gick iväg en bit längs vattnet och du frågade hur det var, om jag mådde bättre. Du pratade med mig nån månad innan och hjälpte mig att hitta tillbaka och komma ur allt det där jobbiga, som inte ens var en smula när man inser hur jobbigt du själv hade. Du var så mån om att alla skulle må bra, kanske glömde du bort dig själv eller så hade du kanske redan gett upp hoppet? Finns så många frågor som jag aldrig kommer få svar på.. Varför? När? Var? Hur? Tänk om..

 

Tänk om. Vet att jag inte borde tänka så men är så svårt att låta bli när tankar river.

 

 

En bild från den kvällen på mig och fiffi gummsan ♥


Faller jag nu, går jag sönder.


Saknar.

Gick in på kategorin London 2011 och gud vad jag saknar det! Älskar shoppingen, folket, taxibilarna, telefonkioskerna och staden såklart! Ska försöka att ta mig dit en gång till i mitt liv och stanna lite längre denna gång och få se lite mer (läs shoppa mer hehe..)


Snart 1 och ½ år sen..


You can count on me like one, two, three. I'll be there.


You don’t have to like me. I’m not a Facebook status.

Precis vinkat av pojkvännen som åkte till jobbet och själv är jag ledig så ska spendera denna fredag på gymmet! Ikväll ska jag laga en otroligt god fisksoppa till middag och avnjuta innan pojkvännen hämtar upp mig senare på kvällen.



If you love something, set it free. If it comes back, it’s yours. If it doesn’t it never was..


Jobb jobb jobb.

På en timme ska jag åka iväg till jobbet och jobba kväll, 15-21. Så ska göra mig klar och sen trampa iväg.

Nu verkar det som att sommaren äntligen har vågat sig fram, 2 soliga dagar och hoppas på mer!



The heart wants what it wants.


10/6 2012 1 år tillsammans ♥

Idag är det ett år sedan vi var där du och jag, ett år sedan du fick mig att falla för dig, ett år sedan jag bestämde mig att ge dig en chans. Både mitt och även ditt förflutna gjorde att jag tvekade men idag är så glad att du hittade mig och att du kämpade.

Känslan av att min mage pirrar när han ser på mig, tycker att jag är vacker hur jag än ser ut. Att jag kan få någon att vilja vakna upp på morgonen, någon som ler så stort när han vet att jag tycker om honom tillbaka.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Du känner mig. Jag skriver hellre de där tusen orden. Men ibland krävs bara några. Du är lycka för mig.

 

Inte den snyggaste bilden men det är en av dom första som togs på oss för precis ett år sedan idag, skolavslutningen förra året 10/6 2011 ♥


Before I Die


Busy day!

Har varit en lite stressig morgon men känner ändå att jag har hunnit med ganska mycket! Upp tidigt för att åka till gymmet ett tag, lunch, sen stan och göra lite ärenden, sola sen hem och göra gelénaglar på mig själv och klockan 17.00 börjar jag jobba!

Har en timme nu att bara ta det lugnt innan det blir en hel kväll på travet. Upp tidigt imorgon med för att åka och kolla när pojkvännen tar studenten!



Det kommer stunder då jag kan känna att jag fortfarande saknar honom, bara för att jag är van.

Igår kom min klänning som jag beställde från New York i torsdag förra veckan, snabb leverans måste jag säga! Det blir den klänningen på pojkvännens student om vädret tillåter vilket vi hoppas. Ni får se klänning lite senare!

Förra året var det hur varmt som helst, nästa lite för varmt för att kunna vara ute så skulle inte bli förvånad om det blir regn detta år bara därför, men nu ska vi tänka positivt!

Ikväll blir det grillade hamburgare till middag med tillbehör, mumms! Sen mys med min pojkvän som nu är hemma igen.


Den nyaste bilden jag har på oss från i vintras! ♥

You never stop loving someone, you just learn to live without them.


Sometimes I think of you and wonder where you are.

Idag var en sån dag då jag kände att jag hade mycket att göra och energin tog aldrig slut. Började dagen med en sväng på stan, fick mig ett sommarjobb (äntligen!!!) som mer eller mindre gjorde min dag, åkte till skolan och skrev matte prov, svettades på gymmet, hem och tvätta, bädda rent och nu sitter jag här.

Lite som fortfarande är kvar att göra med det tar vi tag i imorgon! Har två ensamma dagar/kvällar då pojkvännen är borta så passar på att ta tag i saker och ting medans jag har tid och energi.


Är lite dåligt med nya bilder eftersom min mobil gick sönder för några veckor sedan och jag använder mig för tillfället av en några generationer sämre telefon med kass kamera innan jag köper mig en ny!

I wonder if I ask you, would your answer be true?


Bal i ösregn..

Har varit på lunch dejt med Moa idag innan vi gick och kollade på alla fina balpar! Pojkvännen var där och ska gå på balen ikväll, ösregn och kallt men ändå ett stort leende på läpparna. Gud så kul, längtar tills nästa år då det är min tur!

Håller nu på att laga en god middag till mig själv och sen ska jag spendera mig kväll framför tvn och plugga lite matte inför kompletteringsprovet på måndag, måste klara de!

Men först ska jag få upp värmen i kroppen igen, fryser fortfarande efter att ha stått genomblöt på stan nån timme.


Ungefär såhär såg jag ut idag!

Röda jenslegging, grå kofta, skinnjacka och converse

Deep down inside you know it's killing me.