9 månader kvar.

Berättade ju i förra inlägget att jag har bokat en utlandsresa, så tänkte lägga upp bilder på hotellet dit vi ska. Dessa får duga sålänge!
 

Senaste tiden.

Var ett tag sedan jag skrev här, vad har då hänt sen sist?
 
Har jobbat, jobbat, jobbat lite till, tränat, umgåtts så mycket jag hinner med vänner, familj, pojkvän och bokat en utlands resa och jobbat lite mer!
 
Jobbet tar min störta tid nu (som det har gjort hela sommaren), bara 3 veckor kvar nu och dagen efter det börjar skolan. Inget sommarlov för mig.. Har jobbat 10 veckor sen sommarlovets första dag, och jobbar till den sista! Men cash is king!
 
In action
 

Du ska aldrig nånsin se mig gå.


2 månader.

Du var 100 mil ifrån & jag trevade efter mig själv. Hjärtat slets mellan att slå dubbelt eller inte alls & dagarna som räknades ner var som livsglöd. Jag kan darra när jag tänker på det. Skaka för att hjärtat värker när jag minns hur det kändes när en del av det var borta. 2 månader. Sen stod du där igen. Famnen, leendet, orden, värmen. Allt fanns kvar.
 

Värderar man trygghet högst av allt, är det svårt när den slits ifrån en. Alla har svackor, & jag reste mig när du reste hem.


Some of us think holding on makes us strong, but sometimes it is letting go.


'

Jag kan se hur du brinner för vad du gör. Att du älskar att ha makt. Du vet att jag springer tillbaks och att jag trots allt ber om mer när jag vet hur det bränns.

 

Ibland ger man bara det en andra chans med hopp om att något, någon gång ska förändras..


- '


I may be weak but I'm never defeated.


Jobb, mat, GYM!

Slutade jobbet klockan 18, handlade, hem och käka och nu sitter jag här. Allt på 45 minuter och snart ska jag iväg till gymmet för att köra ett bodystep pass.
 
Egentligen ledig imorgon men ska ändå in och jobba några timmar på eftermiddagen p.g.a lite folk, men hinner med en sväng till Luleå innan för lite shopping!
 

Make does muscles burn!

Grymt härligt gymmpass idag, 2 timmar själv sen 2 timmar med underbara Fiffi. Köttade ben och mage och hoppas på träningsvärk imorgon!
 
Precis käkat middag och ska nu heva mig in i duschen, sen städa lite innan jag får fin besök senare ikväll!
 
 

'

Jag levde som i ett andetag den våren, ditt andetag. Allt jag ville var att få vila mitt huvud mot din axel och känna doften av din trygghet. Smaken i dina kyssar och djupet i dina tankar förtrollade mitt cyniska sinne och jag föll fort. För fort.


It is gone!

Kom precis hem från frisören. Blev nöjd med håret, mycket fräschare, kortare men väldigt skönt! Minns inte sist jag hade så här kort hår. Det är fortfarande inte kort kort, men för mig som alltid har haft ganska långt så känns det kort haha.
 
Köpte mig lite jordgubbar innan jag cyklade hem som jag tänkte avnjuta ikväll med grädde i min ensamhet, är ju trots allt ledig!
 
Jag i torsdags!

When you find the right one, you will know because that love will make you want to call up your ex and thank them for letting you go.


"Vänner är najs, när allt annat är bajs"

Kollade lite på bloggen och märkte att uppdateringen har varit rätt dåligt på sistone..
 
Idag har jag iallafall varit ledig så blev en låånnnngggg fika med mina saknade brudar på stan! Imorgon jobb 6-15 efter det gymmet, hem, käka och sen sova!
 
Bokade även klipptid idag så blir att klippa av det slitna och korta av med nån dm eller två på lördag, då jag är ledig. Lite nervös är jag men det är jag alltid när jag går till frisören, ni vet - 'tänk om det inte blir som jag vill' känslan. Var ett tag sedan så nu är det dags och kan nästan inte bli så mycket värre just nu haha.
 

Lång dag.

Jobb 6-13 idag vilket betydde, upp före f*n! Hem, sova 3 timmar, gymma och nu ska jag bädda ner mig i sängen med några grymma OTH avsnitt! Är ledig imorgon, lördag och söndag så njuter nästan fullt ut. Hade njutit lite mer om jag hade min kärlek hemma men får väntar till nästa helg på min fina ♥
 
Keso och protein shake efter träning!
Strong Is The New Skinny!