When I say ''I'm okay" I want someone to look me in the eyes and say ''tell me the truth''


31 Januari 2012

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sedan och tänkte snart ta och göra mig klar för skolan. Har kvällsöppet idag i restaurangen så börjar klockan 2, skönt att fått sova ut! Dock har jag inte sovit så bra sen Jesper for imorse kring 8 tiden.



'


Don't waste time complaining about how a good girlfriend or boyfriend should be.. Just make sure you are one.

Har precis ätit lite frukost och tänkte nu ta och hoppa in i duschen och stå där några timmar! Kan säga att lördagen kändes som söndag... Kan man inte få bli frisk nån gång?! Fan levt med denna förkylning i 2 veckor, less!

Ikväll blir det födelsedags middag hos Jesper farmor som fyllt år, sen får vi se hur kvällen slutar.



What you say is one thing, what you mean is another.


Min fredag kväll ♥

Igår ikväll åkte jag till pojkvännen där jag fick min julklapp, lyxig 3-rätters middag som kocken själv lagat såklart. Riktigt gott och mysigt hade vi, åt tills jag nästan sprack. Bjuder på lite bilder från kvällen nedan, dock fick jag ingen bild på förrätten men Jesper tog på den så om ni vill se kan vi fixa det.

Julklappen, där det stod vad jag skulle få!


Min egna kock ♥

Varmrätt

Dessert

Sängen känns så stor här utan dig.

Tar nu tv kontrollen och lägger mig i sängen och kollar på Revenge. Sängen känns ovanligt stor när inte Jesper ligger vid min sida men ack så skönt det ska bli att kunna breda ut sig så mycket jag vill inatt!

Fredag imorgon, äntligen helg! Dock har man två prov men dagen kommer nog inte bli så dålig iallafall, ser framemot kvällen. Berättar mer om det imorgon!
Sov gott, pusss ♥


'


Study study.

Precis hemkommen efter att ha varit hos mormor och morfar och käkat middag. Var ju egentligen ledig idag men var tvungen att åka till skolan iallafall och göra klart engelskan som vi ska redovisa imorgon. Var där kring 1 tiden så fick en lite sovmorgon iallafall. Kan ju säga att sängen är ganska så skön, ville inte gå upp imorse!

Efter nån timme i skolan gick jag och fiffi och tog en kaffe på stan, mysigt att bara sitta och prata några timmar.
Ska nu ta och plugga lite, har två prov på fredag så dags att öppna boken.
Pusss ♥


160 cm, here I come!

Vad har hänt idag? Inte så mycket faktiskt samtidigt som det har hänt en hel del!

Började med lunchöppet i restaurang på skolan sen direkt hem och tömma, städa, skura osv i rummet. En timme senare kom en gigantisk lastbil från IKEA och levererade min säng jag köpte för drygt en vecka sedan. Monterade upp den, bäddade och donade i ca 3 timmar och då kom pojkvännen.

Är även ledig imorgon så får började med att få sova ut första natten i sängen, kan inte bli så mycket bättre! Får även lön imorgon, dock sista lönen från mitt tidigare jobb då jag sa upp mig förra månaden. Men har bestämt mig för att på fredag ska jag gå in och söka extrajobb på ett ställe jag länge kikat in men inte riktigt fått tummen ur!

Nu blir det film och mys i nysängen!
Pusss ♥


I get it

Är stolt över mig själv. Förstod vad jag gjort idag på matten! Kanske låter konstigt, men matte har aldrig varit mitt starkaste ämne men idag gjorde jag rätt och kände mig hur stolt som helst att jag fattade vad vi höll på med.

Dock är den förtjänsten min brors som lärde mig lite igår. Fick han allt det smarta av oss två så får han faktiskt dela med sig lite till lillasystern ibland!

Väntar på att pojkvännen ska komma och hämta upp mig efter hans träning, han kommer nog vilken minut som helst så ska göra mig klar.
Hoppas ni hade en bra start på veckan!
Pusss ♥


Beställt



Bikinin jag skrev om igår är nu beställd och på väg hem till mig!

Sussa sött

Tröståt lite b&j ikväll i min ensamhet i hopp om att bli frisk snart! Gjorde även nya gelénaglar på mig själv nu när jag hade tid, bild får ni se senare!

Pojkvännen kom även förbi en snabbis för en timme sedan och sa hej när han var på väg hem från jobbet. Imorgon blir det att plugga matte och sen mysa med min fina.

Har förövrigt suttit och dreglat till massa fina kläder på nätet idag (var ju tvungen att fördriva tiden på nåt sätt) och hittade en bl.a en grymt snygg bikini som jag tänker beställa, spelar ingen roll vad nån annan säger för behöver verkligen en ny och kan inte motstå just den!
Ska nu sova och ska verkligen försöka sova ut i morgon, känner att kroppen behöver det för att friskna till!
Pusss ♥


I'm sick..

Har lyckas dra på mig en förkylning så kvällen lär bli lugn, ligger fortfarande i sängen under täcket och kollar film. Kul helg!
Hoppas ni får vara friska!

It's not what I feel for you, it's what I dont feel for anyone but you.


Ben & Jerry

Då var det fredag igen, känns som att det var nyss! Dagen spenderades (som alla andra vardagar) i skolan med ett prov i näringslära som sista lektion.

Morgon dagen är oplanerad men på söndag tänkte jag försöka få min hjärna att läsa lite matte, hur nu det ska gå.. Får kanske ta lite hjälp av brorsan om det skulle gå i diket, (varför fick han alla smarta hjärnceller för?!)

Ikväll blir det iallafall en hemma kväll med lite B&J mys, dom bra grabbarna får äran att mysa med mig ikväll när favorit kille inte är hemma.

Ta hand om varandra, puss på ögat, ♥


56 dagar.

Tiden springer iväg och jag står kvar, hinner inte med. Halkar efter. Tiden hade gärna fått gå saktare nu, behöver all tid jag kan få med dig. Vad ska jag göra när du åkt? Vem ska jag somna bredvid, pussa försiktigt när jag stiger upp tidigare och bara få bli omhållen av?

En sak vet jag, att tiden får gärna gå fortare dom 2 månaderna du är borta.

8 veckor, 56 dagar, 1344 timmar.
Längtar tills dom är förbi.


IKEA

Kom hem från skolan klockan 12 och känner att jag redan har hunnit med mycket, städat lite, diskat, bakat, packat och ska nu ner i tvätt stugan och köra igång 2 maskiner! Sen lär jag dö i soffan ett tag framför nån film hehe.

Vid 6-7 tiden blir jag upphämtad och åker och spenderar kvällen med min pojkvän och hans fina familj, (därför jag har packat om nån undrade).
Redan onsdag imorgon och det blir också en kort dag, slutar 11 men har bokat in ett utvecklingssamtal halv 12 så vi får det gjort.

Kom precis på att jag har ju inte berättat att jag var på Ikea hela lördagen och där blev det massa fina saker. Mitt bästa köp var ju hela klart........ (trumvirvel) dahdahdah.... EN NY SÄNG! 160 CM HERE WE COME!
Sängen kommer hem till mig på måndag så får stå ut några dagar till med den jag har, men det ska nog inte vara så svårt, den är så skön! Synd bara att den var tvungen att vara så smal..
puss puss ♥


Mina nya favoriter!


För precis en vecka sedan beställde jag dessa skor och i fredags blev dom mina!
13,5 cm klack så kommer bli hög som ett höghus..
Men olagligt snygga är dom iallafall!
eller vad tycker ni?

All I want is someone who will stay, no matter how hard it is to be with me.


3 nya

Passar på att visa nykomlingarna till min parfym samling.

Höger (Beyonce heat rush) - av faster och kusinerna i födelsedags present Mitten (Diesel loverdose) - av pojkvännen i födelsedags present Vänster (Britney Spears cosmic radiance) - av mamma kring jul.

Life's not a video game, you can't have an extra life or try again.

Precis sovit en timme, vilket var behövligt. Var riktigt trött igår kväll så somnade tidigt men vaknade 1-2 gånger varje timme och kollade på klockan för jag var rädd att jag skulle kliva upp då eller att jag hade försovit mig, så har inte riktigt fått slappna och och bara njuta av sömnen.

Blir upphämtad vid 7 tiden för att sova hos pojkvännen, älskar hans (stora) säng! Håller förresten på att kolla på nya sängar till mig själv för fult och är riktigt sugen på en ny större(!) säng nu, eller det har jag väll varit ett tag men nu när pengarna finns så är det bara att passa på och go for it!


I like to keep my money where I can see them - in my closet.


And the road to life? Yes it goes up, and down.

Jag är så ständigt rädd att förlora. För ett tag sedan hade jag allt, men jag kan bara inte njuta fullt ut, utan att tanken slår mig. ”Snart smäller det, snart försvinner något, snart rasar detoch det var just de det gjorde.

Du försvann.

Dom senaste veckorna har jag varit nere och bara allmänt deppig. Har nu börjat hitta tillbaks och förstå vad som verkligen har hänt. Du kommer inte tillbaka, jag vet att du har det bättre nu och jag är glad att du slipper lida nå mer.

Du finns alltid med oss och jag är glad att kunna säga att du är med i min livshistoria.

 

Pojkvännen är nu hemma efter några dagar ifrån varandra och jag kan säga att det var hur skönt som helst att se han gå av bussen och bara få krama om honom. Det är bra nu. Jag har underbara vänner och världens finaste familj och jag är nykär på nytt i min fina Jesper.

Var rädd om varandra ♥

9 Januari 2012

Oj, kan ju inte direkt säga att jag har tänkt på bloggen under lovet..
Har inte varit hemma på 1 och en ½ veckan så tänkte uppdatera er lite kort om vars jag har hållit hus!

Dagen innan nyårsafton (fredagen) åka jag med pojkvännen och hans familj till hans barndoms kompis i Övik, där vi stannade i en vecka och firade bl.a nyår. Sen åkte jag hem med hans föräldrar på fredagen och stannade i Umeå över helgen hos pappa och lillebror, Jesper stannade dock i Övik tills idag. Kom hem igår morse med tåget och idag har jag varit på badet med ett gäng härliga typer.

Imorgon börjar skolan igen, nytt år och nya tag eller vad säger ni?..
Hörs imorgon!
puss ♥

Nyårskyssen ♥


I'm not perfekt, but please dont pretend you are.


!

GOTT NYTT ÅR!!!