Ryan Gosling

Tvekar starkt på om det finns nån snyggare manligare skådespelare än Ryan Gosling!
Jag menar, kolla bara på honom!

'


Du får mitt hjärta att hoppa över ett slag ♥

Efter en promenad i vårvärmen och en dusch, satt en lunch fint i kistan. Håller nu på att städa lite och ska sen börja packa inför imorgon. Jag och pojkvännen åker iväg för att bo på hotell 2 nätter med 3-rätters middag, shopping och massa mys. Underbart!


Förra gången vi var på hotellet!


'


Fullspäckad helg!

Har varit en fullspäckad helg, började i fredags med pokerkväll och igår var det 19-års fest! Idag har jag kollat när pojkvännen spelat handbolls matchs. Blir en lugn kväll och imorgon blir det en runda på stan och sen klassfest.

Dagens outfit får avsluta detta inlägg!All I want is someone who will stay, no matter how hard it is to be with me.


Boden GuidenEfter skolan igår drog jag och 2 brudar till Opalen för en kaffe. Där såg vi att jag och Fiffi var med i Boden Guiden med vårt recept och bilder på oss såklart!

Har tränat på steppan idag med Fiffi och känner att min kropp kommer vara helt dö och öm som satan imorgon, älskar träningsverk!
Aja, nu kommer pojkvännen och hämtar upp mig, puss!

Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig, för en vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade på små stenar.


The awkward moment when you are about to hug someone sexy as hell and then you hit the mirror.


Precis kommit ut ur duschen efter en promenad/jogging tur i det härliga vädret, 1+ grad idag dock så blåser det lite kallare.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och passa på att plugga lite när jag inte har nåt inplanerat.
Kort dag i skolan som väntar imorgon, svenska och idrott. Skönt!

It’s when you smile while no one is watching, you know it’s for real.


I don't need you tonight, got the girls on my side and I will have the time of my life.

Nu åker jag iväg och myser med tjejerna denna lördag kväll!Jag lyckades!


Jag lyckades med mina suffléer igår och blev riktigt nöjd med resultatet!
Eller vad säger ni?

Never waste time on someone who doesn't have time for you. Be with someone who will say "time is wasted if I´m not with you".

Ikväll blir det en hemmakväll med familjen, tänkte ta och bjuda dom på sufflé till dessert om ett tag. Precis ätit en god middag och innan det blev det en liten powernap.

Imorgon blir det tjejkväll med mina favorit tjejer och kvällen avslutas i pojkvännens armar, underbart!

Räcker det om jag älskar dig?


Vill så gärna åka till New York typ nu! Tänker på det minst en gång och dan känns det som, en dröm jag haft länge och som jag ska se till blir till verklighet!

Låt ingen nånsin få dig att tror att du inte förtjänar det du vill ha.


Du får mitt hjärta att hoppa över ett slag ♥

Hoppas alla hade en bra alla<3dag igår! Min morgon kunde inte börja så mycket bättre, blev väckt av att pojkvännen pussade mig hej då.

Precis när jag skulle gå till bussen plinga det på dörren, blombud från pojkvännen. Jätte fina och stora rosor, en söt nalle och praliner, och det slutade inte där. Senare på kvällen när han hämtade mig for vi till honom och där fick jag mer presenter, bl.a geléhjärtat och lite annan fint och han fick även min present då.

Så idag har jag ägnat hela dagen med att äta upp nästan hela kartongen med hjärtan hehe.
Heaven is a place on earth with you.


I wonder what runs through your head when you hear my name.

Snart kommer min saknade pojkvän hit som jag inte sett sen torsdag morgon om man bortser från några pussar i skolan idag hehe. Imorgon är det (som alla säkert redan vet) alla<3dag och vi har kvällsöppet på skolan.. Dom kunde inte hitta en bättre dag?! Aja, när jag slutat kring 21-22 så kommer pojkvännen och hämtar upp mig så ska vi mysa och fira tillsammans.
Nu ska jag bänka mig framför tvn en stund!


Snart är vi där igen!


En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det.


Tiden tar alltid tid.

När något inte blir som man tänkt sig vet vi alla hur det känns. Man förbannar sig själv för att man hoppades på annat. Biljetten är bokad och datumen bestämda.

Jag ser hur du brinner för det du gör, och jag skulle aldrig hindra dig från att leva din dröm fullt ut.

Det är inte lågt kvar tills jag böjar räkna ner igen. Jag hoppas att tiden kommer gå fort. Att 2 månader av en livstid inte kommer att kännas. Men vem försöker jag lura? Det kommer att kännas, det kommer att göra ont och det kommer att ta tid. Spelar ingen roll hur många filmer jag ser, hur många fester jag går på eller resor jag åker på.

Tiden tar alltid tid.


Never regret something that once made you smile.


New in

Nyss hemkommen från Luleå, blev inte så mycket för mig. Var där förra helgen och ska dit om två veckor igen så spar mig lite tills dess.
Blev iallafall en söt topp till sommaren som kommer att bäras till höga jeans shorts och även 2 nya ear cuffs.


Bilden gör färgerna inte riktigt rättvisa.


Mysig hemmakväll

Blir en myskväll med mammsen och imorgon väntar en shoppingrunda i Luleå. Sitter och myser i pojkvännens mjukisbyxor och ska nu ta och sätta mig i soffan och spendera kvällen där.


'


Bjussar på några bilder från tjejkvällen och mina snygga brudar!1344

Etttusentrehundrafyrtiofyra. En saknad som ännu inte har påbörjats, men som ändå river och jävlas därinne. Som om det inte räcker med tiden den kommer ta över sen?

Som om den vet att ju snabbare den tar över mig, ju tyngre blir det och den bara brottas med allt det positiva men vinner, alltid.

Etttusentrehundrafyrtiofyra. En saknad som ännu inte har påbörjats, uträknad i timmar.


Nåt du undrar över?


A relationship is not a test, so why cheat?


I hate being second to those I put first.

Helgen började bra men slutade dock mindre bra..

Sovit hos pojkvännen hela helgen fast han har jobbat till sen på kvällarna, hade nämligen inneboende som behövde låna min säng 2 nätter.

I lördags åkte jag in till Luleå, köpte 2 nya toppar/tröjor och även alla<3dag present till min fina. Senare på kvällen kom tjejerna hit och det blev tjejkväll och tacos, mumms.

På bussen hem från Luleå kände jag att jag fick ont i ryggen, tänkte inte mer på det men på kvällen när vi kollade film så kom det tillbaka. Trodde att jag satt konstigt och försökte rätta till mig och tänkte inte mer på det. Senare på kvällen kom Jesper och hämtade upp mig och vi åkte till honom och sov.

På söndag morgon kunde jag knappt röra mig, hade vaknat några gånger under natten av att jag hade ont, vred på mig och somna om lika snabbt. Jesper vakna att jag håma mig och hade ont, han fick hjälpa mig att sätta mig upp och klä på mig. Hade så ont i vänstra sidan av ryggen så kunde knappt röra armen eller mig själv.

Efter ett tag kom jag upp och att stå och gå är inga problem men ryggen, huvva... Jesper var nära att ringa en ambulans men jag hindrade han, så länge jag kan stå och gå liksom. Andades jag djups, hostade eller gäspade gjorde det ont.

Efter mycket tryckandes och utfrågande så kom mamma doktor (jesper mamma) fram till att det var en upp hakning. Fick jätte skön massage av Jespers mamma för att mjuka upp och det hjälpte! Imorse när jag vaknade kunde jag resa mig själv utan större smärta.

Nu vet ni hur jag spenderade helgen och söndagen, med en ond rygg sittandes i hildursborg och titta på en handbollsmatch.


En av dom nya tröjorna!
Frågestund med Jesper!

Nu har ni chansen att fråga min pojkvän om det är nåt ni kanske undrar. Om mig, hur jag är utanför bloggen, hur jag är som flickvän t.ex eller om det är nåt annat ni undrar över!
Det är bara att fråga på tills frågestunden avslutas om några dagar så kommer han sen att svara i ett inlägg!


Ni behöver inte vara rädda haha, nu är det är bara att fråga på vad ni vill så svarar han senare på allt han kan!


Frågestund imorgon!

Snart åker jag till skolan för att ha idrott, känns inte onödigt.. Sen luncha med mamma och fika med tjejerna!

Imorgon kväll kommer det att komma upp en lite annorlunda frågestund så missa inte det!