Stockholm

Håller på att packa resväskan för imorgon bär de av till Stockholm med pojkvännen några dagar för shopping, nöjen, äta gott och bara vara. Underbart!
 
Självklart ska mina favoriter få följa med och gå på Stockholm gator (precis som mina andra 5 par skor som följer med) haha.

- ♥

Allt som gör ont blir allt eftersom tiden går istället erfarenheter och tur är väl det, att man skaffar sig erfarenheter, så att man vet kanske i alla fall lite om hur man ska göra i framtiden. Vad man ska leta efter, hur man ska reagera, hur mycket man ska kompromissa och när man ska säga stopp, hur det känns när hjärtat går sönder och hur man bäst gör för att laga det.


I have five fingers on my hand, and the middle one is for you!


-'

Ibland går det tyvärr åt helvete. Det gör ju det. Vi kan inte förhindra det. Oavsett om det är för att kärleken dör, någon är elak, något skiljer er åt eller någon blir bedragen. Så går det ibland åt helvete. Men man klarar det. Man vet att man gör det.

 

Att bli påmind om honom var man än vänder sig kommer att vara som en globalkniv i hjärtat varje gång man blir påmind, men efter ett tag kommer det att vara som en fickkniv och allt eftersom tiden går, kommer man att bli påmind om nya personer, smaker eller saker istället.

 


Ett nytt försök!

Gör ett nytt försök på att beställa denna klänning! Beställde den innan sommaren men fick då hem toppen istället då klänning verkade vara slutsåld..
 
Nu var den på rea och fanns kvar i min storlek så gjorde ett nytt försök!
Vad tycks? Visst är den söt!?

Saknar mitt hår mer och mer för varje dag!


Ännu en kväll att minnas!

Hade en riktigt roligt kväll igår med mina brudar och träffade på massa trevligt folk ute! Precis som dom senaste helgerna också! Har haft en riktigt bra sommar och lärt känna många fina människor. Våra kvällar och nätter på aldersjön på veckorna och bränna på helgerna är nåt vi sent kommer glömma!
 
Idag är det bilbingo som gäller, hoppas på bättre lycka denna gång då det inte blev nån vinst för nån av oss sist.
 
Puss
 

I have five fingers on my hand, and the middle one is for you!


- '

Det kan ändå gör ont, även om det var längesen. Jag kan fortfarande sakna, även om jag inte alls vill ha tillbaka det. Jag kan ångra mig ibland, fast jag vet att jag aldrig skulle gjort annorlunda om jag fick radera allt och börja om.

 


'


- ♥

There's a place we used to go, today I went alone. If there's a message in this song well I don't know.

So now I'm walking on a tightrope wire. Too far off the ground. I'm imagining the words you said when last I saw your mouth.
 
Yes, I'm walking on a tightrope wire so afraid to fall. And I'd tell you that I miss you but I'm sure it doesn't matter at all.
 
 
- Ron Pope - Tightrope

'


- ♥

När det var som värst grät och skrek jag mest hela tiden. Som om man blir ett barn igen. Fruktansvärt okapabel till att kunna ta hand om sig själv. Och så säger alla precis alla exakt samma sak som jag själv sagt så många gånger tidigare: tiden läker alla sår. Håll ut, det blir bättre. Känslorna svalnar. Livet blir lättare. Vi lovar, tiden läker alla sår.

 

Men det vi glömmer bort är ju just nu. Tiden kanske läker såret, men just nu är det öppet och blodigt och äckligt och det gör så jävla ont och vad gör man åt det då? Det öppna såren precis just nu? Vetskapen om att tiden läker mitt sår gör det faktiskt inte mindre smärtsamt när det är nygjort.


Love is a friendship set on fire.


-'

Det gjorde bara fruktansvärt ont just då. Men efter några månader, mår jag bättre än någonsin trots att jag lämnat så mycket fint bakom mig. Men det sägs att allt har ett slut.

 

Hela jag har läkt. Men jag bär ändå med så mycket fint i mig. Jag kommer aldrig glömma, bara gå vidare. För min egen skull och för andras. Jag sårar och bli sårad. Det är så det är och någon stans, någon gång, så måste man ta valet att gå vidare helt. Inte stå och trampa i samma gamla fotspår som inte leder någon vart.

 

Jag visste att jag behövde gå vidare med mitt liv. Och det gjorde jag.


Just love it!


- '

Du arbetar dig in i hela min kropp. Men jag kommer aldrig lämna någon svag och liten. Och just nu tror jag livet har mer att ge än det här.

 

För allt för många gånger har jag blundat åt det som gör ont, det jag inte vill se, och stängt mina öron för det jag inte vill höra. Jag tar in det jag känner jag kan ha nytta av.

 

Jag önskar du kunde se nu att jag är starkare än vad du, jag och alla andra trodde. För på botten såg jag ingenting, det platsen var inte min. Jag vet nu att du förstörde mig för att få se vad som skulle ske. Du har fått ditt resultat, jag svävar på moln.

 


När ja hör din röst.


'

En dag inser du att alla gånger du sårats, alla gånger du fallit, alla gånger du velat ge upp hoppet, så har du växt en aning starkare.

 

Det bästa råd jag kan ge till en människa är att leva på livet. Stanna inte upp, för världen kommer inte stanna med dig.


For the first time you can open your eyes and see the world without your sorrow where no one knows the pain you left behind.


- '

Jag har lärt mig hur mycket ens misstag kan påverka en, och jag tycker det är svårt. För samtidigt som jag tycker att misstag är något man gjort och inte går att få ogjort så finns det ändå så stora konsekvenser kring det.

 

Även fast man vet att man inte kan få det ogjort, och att alla gör misstag så är det ingen tröst när misstaget har skapat ett ärr.


Såren läker med tiden men ärren består.


- '

Det var som en käftsmäll. En sån som kommer plötsligt men svider ett bra tag efteråt. Jag minns när han sa att han skulle åka. Det blev tyst & jag bytte ämne. Jag kunde inte sova den natten. Satte mig upp i sängen & stirrade rakt fram.

 

Hur ska jag klara mig? tårarna rann tyst. Som att det fanns något vackert i situationen. Det tyckte jag inte då. Kröp ner under täcket igen och möttes av hans varma famn, ”du kommer klara dig jättebra” viskade han. Det var det finaste jag hört.