'


När man minst anar det smyger saknaden sig på ♥

En sån där film som man bara vill krama om & säga ”det blir bra” till. Finns något vackert i det. Precis som den här saknaden. Den som finns i varje liten blodsdroppe i mig just nu. Den gör så ont ibland men samtidigt så är den så god.

 

Jag vet att han kommer hem. Att vi har klarat 5 & att det är 2 kvar. Att efter 7 veckor isär kommer vi vara starkare än något annat i världen. Den känslan tar jag med mig & säger godnatt. Lägger den under täcket & hoppas den är ännu starkare imorgon. Det skulle kännas bra.

 


New in



If you have a problem with me, I have a problem with you.


Smakprov från gårdagens shopping!


It’s hard to wait for something you know will never happen, but it’s harder to stop when you know it’s everything you ever wanted.


Ta mig till värmen, helst nyss!

Shopping, bio och mys!


Efter en heldag i Luleå och gjort bort med allt för mycket pengar så ska det bli skönt att få sova!

Kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper får den andra ta smällen.


Ledig

Fredag och jag är ledig idag! Blir en heldag i Luleå med tjejerna, börjar med Kina buffé, shopping och avslutar dagen med bio på kvällen.



'


Tidig helg!

Idag ska jag äntligen få träna, har inte tränat sen i lördags då jag varit sjuk så ska bli riktigt skönt att få svettas lite! Har bokat ett CX WORX pass (mage och rygg) och efter blir det kondition!



When you push me away, you push me to someone else.


I'll be fine, just not today.


Dom senaste dagar har jag spenderat i sängen och på sjukan. Har inte mått prima sen i fredags kväll så några av dagarna bestod av läkarbesök, blodprover m.m.
Är äntligen på bättrings vägen!

Imorgon är det tjejkväll på stan så förmodligen ska jag förbi där en stund och fredagen är det Luleå som gäller för lite shopping, bio och mys med mina tjejer!

'


Some news in my closet.


Something I've done.


Jag blir aldrig din plan B.


Good things come to those who work their asses off and never gives up.

Kom hem kring 1 tiden inatt från jobbet och ikväll blir det att jobba igen, inget fredagsmys här inte! Denna gången i Luleå och lär nog komma hem kring samma tid som igår.

Var riktigt trött imorse, så trött att jag inte kommer ihåg att jag stängde av alarmet när det ringde klockan 6. Vaknade istället av ett sms klockan halv 8 som tur var och då vara det bara att slänga i sig frukosten och sätta sig på cykeln till skolan.. Men jag hann!

Om ca en timme åker jag iväg så ska ta och göra mig klar!



Never regret something, because at one time it was exactly what you wanted.


Jobbar ikväll

Kom hem från gymmet för ett tag sedan och ska nu göra mig i ordning och käka lite innan jag åker och jobbar hela kvällen!




'


Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you’ve decided to look beyond the imperfections.

Idag var en sån dag då jag snoozade alldeles för länge och fick stressa iväg till bussen. Snöar ute idag så kändes inte så lockade att ta cykeln..

Om nån timme åker jag iväg till gymmet, har bokat in ett CX WORK pass men ska träna lite annat i gymmet innan.
Ikväll ska jag ta tag i lite skolarbeten, är ledig imorgon så har god tid på mig ikväll/inatt!



Love is like a cardgame, cheaters always lose.


Lite bilder från mina underbara dagar i Stockholm! ♥









Mot Stockholm! ♥


There's always a place in me that you can call home.


Stockholm ikväll!

Träna ett tag igår kväll senare på kvällen kom Emma förbi och vi satt och snackade i flera timmar och fikade. Riktigt skönt att få snacka lite skit med sina tjejkompisar ibland.

Om ett tag ska jag iväg till gymmet för ett CX WORK (mage + rygg) pass igen! Sen blir de det vanliga i gymmet innan jag åker hem och packar det sista.

Ikväll åker jag till Stockholm för en mysig helg med min pojkvän efter 3 veckor ifrån varandra! Längtar, kan inte bli så mycket bättre!



Before I Die


- ♥

Jag har nästan glömt hur det känns. Allt det där som var självklart. Kramarna, pussarna och tryggheten. Nästan glömt hur det var.

 

Att möta den där blicken som bara du har, eller att hålla om varandra tills solen går upp och käka popcorn under varma filtar framför tvn.

 

Tror man sätter upp en försvarsmur. Man glömmer bort med flit för att slippa känna. Det är nog sant. Jag har varit så tom dom här veckorna. Men jag kanske bara har glömt.


"Girls fall in love in what they hear. Boys fall in love in what they see. That’s why girls wear make up and boys lie."


Grattis bror!

Idag fyller brorsan hela 20 år! Så har firat honom lite och snart blir det tårta och sen spendera resten av kvällen i soffan framför tvn.


En bild från bodybalance igår

You only hear the half of what I say and you're always showing up too late.


CX WORX

Halv tolv är jag inbokad på ett CX WORX pass, samma som igår och det är mage och rygg. När det är klart stannar jag nog kvar ett tag och kör lite kondition, armar + ben innan jag åker till solariet.

Ikväll blir det att ligga framför tvn och se finalen av Top Model Sverige och sen ett avsnitt av Lyckan i LA.



Before I Die


Sola + gym

Skönt att få sova ut! Ska snart åka till solariet och senare idag blir det gymmet. Har bokat in mig på 2 pass, först CX WORX och efter det Bodybalance. Ska åka in lite tidigare och körde lite kondition innan också, har inte tränat på 3 dagar eftersom jag varit i fjällen så energin är på topp!



Don't judge me by my past, I don't live there anymore.


Några dagar i fjällen

Hemma efter en några dagar i fjällen som har bestått av, sol, kyla, blåst, frusna tår, korv grillning, utedass, bastu, skoter, kortspel, pimpling osv.

Ska nu hoppas in i duschen efter att ha ätit pizza till middag en slö dag som denna.
Hoppas ni haft en bra påsk!


Bröt näsan lite... haha eller?

I DON´T FORGIVE PEOPLE BECAUSE I´M WEAK. I FORGIVE THEM BECAUSE I´M STRONG ENOUGH TO KNOW THAT PEOPLE MAKE M I S T A K E S.


Packar lite inför långhelgen

Har börjat packa lite inför imorgon då jag sticker iväg till Kiruna/fjällen över helgen! Mycket myspys kläder och varma kläder åker ner i väskan, hoppas att vi få bättre väder är vad väderprognosen visar just nu iallafall.

Har en prov imorgon klockan 10, sen blir det en sväng till gymmet innan vi åker!
Hoppas ni får en bra påsk helg!
Kram ♥


I'll wait for the day you will see you can't say no to me.


We <3 it


THINK POSITIVE, STAY STRONG, BE YOURSELF

En och en halv timme på gymmet och jag känner att träningsverken smyger sig på, även gårdagarnas träning har satt sina spår. Gotta love life, men till sommaren då j*vlar är det värt det!

Onsdag imorgon och det betyder sista dagen innan lov, men inte riktigt för mig för jag har ett prov som ska göras på torsdag morgon. Sen får jag lov!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt framför tvn, tittandes på Top Model Sverige.
Kram!


Ska bli skönt att somna i denna senare!

Maybe its not my weekend, but its gonna be my year.


Bodystep

Åker snart till gymmet för att träna ett bodystep pass! Efter de blir det lite kondition och kanske armar, beror på vad jag hinner.



It comes a moment when we're gonna meet again.


Iväg till gymmet!

1 April idag och om nån timma ska jag gå till gymmet innan det blir palt middag hos mormor senare idag! Ska bli skönt att gymma och blir varm, sitter och fryser och ser att det snöar lite ute så lär vara en istapp när jag kommer fram haha.



1 April 2012