People say you don't know what you've got till it's gone. Truth is, you knew what you had, you just never thought you'd lose it.

Vaknade för drygt en timme sedan, gick upp tidigt idag för att hinna tvätta innan jag ska in till stan. Ska på begravning och sen göra lite ärenden på stan.

Ikväll, middag hos mormor och sen får jag somna bredvid min kärlek.




The hills


Bilden visar hur jag spenderade min dag igår, kollade på säsong 5 av The Hills som jag fick i julklapp.
Ska ta och beställa 6an snart så har jag alla!

Allting kommer ordna sig, jag får somna bredvid dig.

På nån timme blir jag upphämtad av pojkvännen som kommer direkt från jobbet så blir att sova i hans armar ikväll, underbart! Imorgon får vi se vad jag hittar på. Hade velat åka till Luleå och kika lite på mellandagsrean men känns inte så lockande att åka själv. Vännerna har redan hunnit dit medans jag trodde att jag skulle befinna mig i Umeå just nu..

Nu ska jag packa ner lite saker som jag kommer behöva imorgon bitti!
pusspuss ♥



If it's a broken part, replace it. If it's a broken arm, brace it. If it's a broken heart, face it.


sony vaio


Sitter och leker lite med min nya dator! Den köptes i förgår så vi hunnit bekantat oss en del, det blev en Sony Vaio. Är nöjd med den är så länge även om det tog lite i plånboken så var det behövligt!

Inställt tåg..

Det var tänkt att jag skulle vara i Umeå vid denna tid och fira en minijul med pappa och lillebror såhär några dagar efter jul. Men så blev det inte, tåget var inställt på grund av storm så jag och bror fick stanna hemma med mamma och hennes sambo och käka kräftor och dricka skumpa ikväll istället. Inte helt fel det heller
Blir kanske att besöka pappa helgen efter nyår istället när jag kommer hem från Övik.

Så imorgon har jag ingen aning vad jag ska hitta på. Pojkvännen har tackat ja till jobb eftersom jag ändå inte skulle vara hemma så jag får väll roa mig själv.
Hoppas ni hade en bra jul! Berättar mer om min senare ♥
pusspuss


GOD JUL PÅ ER ALLA ♥



Read and learn!


It is close!




Uppdateringen har inte varit sig lik på senaste men ska försöka bli bättre.. Har hänt lite jobbiga saker på sistone som gör att lusten har sjunkit ner till 0.

En otroligt fin och underbar människa, kille, klasskompis, vän, son, har lämnat oss. Kan inte förstå att det är sant och det kommer nog ta ett tag. Tårarna rann hela dagen igår och kan inte sluta tänka på det.

Ni kanske förstår varför uppdateringen inte har/kommer vara sig lik den närmsta tiden.
Hoppas ni haft en bra tisdag!



Söndag 18 december


Då var det söndag igen.. Har legat och myst i soffan framför tvn hela dagen som visade Santa Baby 2: Christmas Maybe, fick lite mer julkänsla efter denna film. Har en liten julklapp kvar att köpa sen får det gärna bli helg!
Hoppas att alla blir glad av sina julklappar! Jag vet då en som kommer bli

New in


Skopunkten - 399 kr

Perfekta skor nu på vintern som både är varma, snygga och bekväma att gå i.
Dessa kommer nog användas flitigt i vinter!


Dagens



Äntligen helg och såhär har jag trippat runt idag! Inte dom bästa bilderna men det blir dock så i dåligt ljus och med mobilkameran..

Jeans - cheap monday skjorta - bikbok skor - skopunkten

Skorna inhandlades igår då det blev en sväng till Luleå när vi slutade så tidigt från skolan, bättre bild får ni se senare!
Har precis käkat tacos och ikväll blir det en hemma kväll med gotta och film.
pusspuss ♥


Fredag imorgon!


Ett par Cheap monday jeans och en gammal monki tröja fick stå för outfiten idag, då jag var helt tom i kroppen på inspiration och även tidsbrist.

Sista jobb dagen ikväll och det kändes skönt att åka därifrån och känna att man nu har tid med skolan 100% och slipper vara stressad jämt, min mage pallar inte det. Dock lite midre i plånboken men det ska vi försöka ordna.

Ska snart lägga mig i sängen och somna till nån bra film/serie på datorn. Sovmorgon imorgon och börjar inte förens klockan 10 så ska försöka sova så mycket jag kan inatt.

Pusspuss kära läsare ♥
Fredag imorgon, wihoooo!


Klätt julgranen


Har för en liten stund sedan klätt granen så nu är det riktigt juligt i lägenheten.
Kom hem från skolan för drygt en timme sedan, hade kvällsöppet och julbord.

Imorgon, sovmorgon till 10 och då badet på idrotten sen slutar vi för dagen.
Jobbar dock på kvällen så få inte bara sitta i soffan och ta det lungt som jag hade velat..
Hoppas ni haft en bra tisdag!


'


Äntligen vitt ute

Nu längar jag till julen! Äntligen har lilla Boden också fått se vitt ute, snön kom i måndags och idag har det kommit mer! Verkar som att den är här för att stanna, bättre sent är aldrig!

I helgen händer massvis med roligheter. På lördag är det 50-års fest och ett halvt år med pojkvännen som ska firas. På söndag blir det julbak och klä granen!
Bara två veckor kvar till jul, det går så snabbt nu. Har nästan köpt klart alla julklappar, några till som ska köpas och beställas sen är jag klar.

Nyårs planerna hänger fortfarande löst, vi får se lite närmare vad som händer.
Nu kolla film och mysa ner sig i sängen. Sovmorgon till 10, livet är bra ibland!
Puss på ögat, ♥


Ledig!

Är ledig från skolan idag och hade tänkt dra iväg till Luleå med vaknade så sent och sen jobbar jag klockan 4 så då blir det lite stressigt. Har nämligen spanat in ett par skor ett tag och nu vill jag ha dom! Har inte tid att åka till Luleå i helgen heller så skrev upp dom på önskelistan så får vi hoppas att tomten kommer med dom!

Ska nu ta och kika på julkalendern på svtplay, har nämligen missat idag och igår hihi.
Puss på ögat, ♥


I like my money where I can see them - hanging in my closet!



Veckans blogg vinnare + ny tävling!

OBS! Alla kommentarer som inte har med veckans blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!

Alwaystyra



OBS! Alla kommentarer som inte har med veckans blogg att göra, skriv dom i ett annat inlägg annars finns det risk att dom raderas OBS!


1a December och gröna gräsmattor!

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, äntligen är veckans jobb klart och fredag imorgon! Ska nu ta en dusch, vika lite tvätt och dra veckans blogg vinnare innan det är dags för sängen.

Sista dagen på praktiken imorgon och kan inte förklara hur glad jag är! Mamma kommer även hem imorgon efter en vecka utomlands, äntligen mammas goda mat igen! Imorgon blir det tydligen hemma gjord sushi, mumms.

1a december idag och det är gröna gräsmattor, hur ska detta sluta?
Såg dock första avsnittet av julkalendern idag och imorgon blir det även att se andra innan jag kan bestämma mig om den är sevärd eller inte haha.
Nä nu måste jag skynda mig om jag ska hinna!
Hoppas ni haft en bra dag ♥

Såhär kul har jag på jobbet..


'